Principesa Margareta, sărbătorită la Peleş

Petrecere cu fast astăzi la Castelul Peleş unde Principesa Margareta a fost sărbătorită de 80 de invitaţi, reprezentanţi ai caselor regale din Europa şi prietenii lor.

Alaiul Regal şi invitaţii şi-au făcut apariţia la Sinaia în jurul prânzului, unde au fost întâmpinaţi de Regele Mihai şi Principesa Margareta, dar şi de surorile mai mici ale Principesei, Irina şi Elena. Aceştia au fost invitaţi la o vizită a domeniului regal, iar reprezentanţii presei au avut acces numai în gradina castelului.

“Ne bucurăm să o revedem pe Margareta la aniversarea ei, sunt oaspeţi de seamă sosiţi din întreaga lume. Eu sunt pentru a doua oara la Peleş şi mă bucur foarte mult”, a spus Alteţa sa Regală, Principele Moştenitor Alexandru al Serbiei.

“Pentru mine este o ocazie de familie, o întâlnire între verişori. Sunt bucuros să ne întâlnim cu toţii într-o zonă frumoasă a României”, a adăugat Alteţa sa Imperială şi Regală, Arhiducele Martin al Austriei.

Spectacol de operă în cinstea Principesei Margareta

”Astăzi mă simt bine şi plină de viaţă împreună cu toţi oamenii care-mi sunt dragi, dar care cred că mi-au pregătit mai multe secrete şi surprize…”, ne-a declarat fericită, Principesa Margareta.

După vizita de la Castelul Peleş, oaspeţii vor lua drumul Capitalei, unde sunt aşteptaţi la ora 18:30 la un spectacol de operă în cinstea Principesei Margareta. La Opera Naţională Bucureşti va avea loc şi un cocktail, la ora 22:00, după încheierea spectacolului.

Incident pe drumul de întoarcere

Una dintre persoanele care au participat la Jubileul Principesei Margareta a fost rănită uşor astăzi, după ce autocarele care îi transportau pe invitaţi de la Castelul Peleş în Capitală s-au ciocnit pe DN1, la intersecţia Bulevardului Aerogării cu Şoseaua Bucureşti-Ploieşti.

Potrivit Mediafax, cele două autocare mergeau unul în spatele celuilalt, iar în urma unei frâne bruşte a autocarului din faţă, şoferul celui de-al doilea nu a mai avut timp să îl evite şi l-a lovit.


Evenimentul Zilei

Niciun comentariu

Un produs Blogger.