Altetele Lor Regale au vizitat Complexul Vitivinicol Macin “Alcovin”

Altelele Lor Regale, Principesa Margareta si Principele Radu al Romaniei si-au continuat vizita in judetul Tulcea, astazi, 12 iulie. Acestia au vizitat orasul Macin, unde au fost intampinati ca de fiecare data pana acum in aceasta de ploaie, dar si de localnicii care au fost foarte incantati sa-i cunoasca.

Dupa aceea, Altelele Lor Regale s-au indreptat spre Complexul Vitivinicol “Alcovin”. Creat in 1994, la Podgoriile Sarica Niculitel, brandul Curtea Regala a fost o surpriza placuta pentru Altetele Lor. Conform spuselor unuia dintre managerii complexului, brandul vinului de cea mai buna calitate preparat la Macin se pliaza perfect pe brandul Curtii Regale.

image

image

image


image

Turneul tulcean al celor doi reprezentanti regali ne-a aratat un mod in care se pot face activitati publice fara abuzuri de tip dambovitean, de girofaruri, de escorte de politie, mici la gratar si manele.

Menit a identifica problemele reale ale conunitatilor tulcene, turneul regal a atins comunele Stejaru, Sarichioi, Murighiol, Greci, precum orasul Macin si municipiul Tulcea.

Totusi, neobisnuitul demers public regal-prezidential ne-a facut sa cautam esenta mesajului pe care Principele Radu il propune societatii romanesti. La o prima perspectie, pare sa fie un mesaj echilibrat si de bun-simt. Din cate am discutat cu ASR Principele Radu, acesta nu propune altceva decat reasezarea in matca lor fireasca a institutiilor statului: parlamentarii sa nu mai joace rolul de primari ai comunitatilor pe care i-a ales, Guvernul sa faca administratie si sa nu se substituie Parlamentului, iar Presedintele sa se ocupe de problemele fundamentale ale statului si nu de biciuirea permanenta a guvernarii tarii.

In fapt, aceasta candidatura este o problema de incredere, dar una inversata: Principele nu cerseste ca altii increderea electoratului, ci, dimpotriva, el are incredere in electorat. Are incredere ca in sfarsit, dupa 20 de ani de democratie stramba, societatea romaneasca va intelege ca bunul mers al tarii nu se masoara prin cantitatea de promisiuni neonorate sau prin numarul de pungi de faina aruncat dispretuitor ca mita electorala.


image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

http://www.tashy.ro/

Niciun comentariu

Un produs Blogger.