Bustul Regelui Mihai I, dezvelit la Călăraşi

Regele Mihai I a participat luni, alaturi de Principesa Margareta, la dezvelirea unui bust de bronz ce-l reprezinta, in parcul central din Calarasi. Bustul a fost amplasat pe Aleea Regilor din parc. Intr-o alta ceremonie, Majestatea Sa a primit titlul si medalia de Cetatean de Onoare al Muncipiului Calarasi. In perioada 9 – 13 mai au loc mai multe actiuni publice, organizate cu girul Casei Regale.

Regele Mihai I a participat luni, alaturi de Principesa Margareta, la dezvelirea unui bust de bronz ce-l reprezinta, in parcul central din Calarasi.

Bustul a fost amplasat pe Aleea Regilor din parc. Intr-o alta ceremonie, Majestatea Sa a primit titlul si medalia de Cetatean de Onoare al Muncipiului Calarasi.

In perioada 9 – 13 mai 2011 au loc mai multe actiuni publice, organizate cu girul Casei Regale.

2 comentarii:

  1. Iata ca dupa regalitate ramine mereu ceva de valoare si durabil!
    Cu stima,
    Caliman Eugen-analist politic si economic(de provincie).

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand citesc articole despre Casa Regala, in general, si Regele Mihai, in special, am asa o stare de bine, de patriotism, de dragoste. E un sentiment pe care nu il am niciodata cand vine vorba de vreo personalitate politica din Romania de astazi. Si poate ca nu sunt singura care simte in felul asta, iar gandurile bune si dragostea de tara ce ma cuprind privindu-l si stiindu-l in viata le impartasesc si alti concetateni. De aceea cred ca monarhia a fost, este si va ramane singura forma de guvernamant ce poate aduce stabilitatea si uniunea de care Romania are nevoie. Sa ne traiti Majestate!
    M.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.