Gânduri către Majestatea Sa Regele Mihai I, adevăratul conducător al Naţiunii Române

Gânduri către Majestatea Sa Regele Mihai I, adevăratul conducător al Naţiunii române

Scrisoare către Regele Mihai de la părintele Marcel Răduț Seliște

Majestatea Voastră, plecând sufletul nostru în fața Tronului și a Țării, îi mulțumim lui Dumnezeu că v-a binecuvântat cu viață lungă și cu puterea de a sluji loial și prin jertfă Neamul Românesc și Biserica lui Hristos vreme de peste șapte decenii.

Românii care își iubesc Neamul, Credința și Țara văd în Majestatea Voastră și în Casa Regală a României atât o sinteză a tradițiilor voievodale, domnești și regale ale Istoriei noastre, cât și singura garanție a renașterii și reașezării Statului Român și Neamului Românesc în locul de cinste pe care îl merită în marea familie a Națiunilor Europene.

Majestatea Voastră, noi, românii loiali Tronului, nu am uitat că Republica a fost impusă neamului nostru prin forța tancurilor Armatei Sovietice a lui Stalin și prin trădarea de Neam și Țară a câtorva rătăciți și venetici care, prin amenințări și șantaj, v-au obligat să părăsiți Tronul Țării. Pervertirea istoriei reale a Monarhiei Constituționale de către propagandiștii naționalism-comunismului este încă prezentă în agora românească, minciunile lor, aruncate cu disperarea celui care se știe a fi un impostor, otrăvesc sufletele unora dintre românii noștri.

Totuși, adevărul învinge și se face cunoscut către români, iar acest adevăr înmulțește în fiecare zi oastea slujitorilor loiali ai Tronului și Casei Regale a României, oaste care numără deja zeci de mii de români hotărâți să lupte pentru restaurația Monarhiei Constituționale și salvarea Țării de la dezastrul în care a fost aruncată de urmașii politrucilor din eșaloanele 2 și 3 ale PCR și Securității.

Majestatea Voastră, speranța noastră este că Dumnezeu va binecuvânta România și ne va da puterea să salvăm Neamul Românesc din această închisoare a imposturii, minciunii și jafului tâlhăresc în care s-a transformat așa-zisa Republică post-decembristă.

Majestatea Voastră, Neamul Românesc se stinge și se risipește! Mamele românce își ucid pruncii în pântece, familia românească se destramă, tinerii cei mai bine pregătiți ai școlii românești părăsesc Țara și ajung să slujească bunăstarea altor neamuri, românii pleacă la muncă în țări străine, căci acasă au parte doar de șomaj și sărăcie lucie. Clasa politică post-decembristă ne-a trădat, ne jefuiește și ne vinde străinilor pe un blid de linte. Credința strămoșească a slăbit și s-a rătăcit, iar demnitatea noastră a ajuns o biată umbră a ceea ce a fost cândva.

Nădejdea noastră de a renaște din cenușa acestei cumplite rătăciri este în Dumnezeu, în Majestatea Voastră, Unsul lui Dumnezeu, Regele nostru și în Casa Regală a României.

Majestatea Voastră, la ceasul solemn în care împliniți binecuvântata vârstă de 92 de ani, românii loiali Tronului și Țării își îndreaptă gândurile către Regele lor și-L roagă pe Dumnezeu să vă dăruiască credință, sănătate și puterea de a călăuzi Casa Regală a României și oștirea celor loiali Tronului spre împlinirea dorinței noastre scumpe – Restaurația Monarhiei Constituționale, proclamarea Regatului României și salvarea Țării și Neamului Românesc de la dezastrul și rătăcirea în care se află.

Dumnezeu să vă binecuvinteze, Majestatea Voastră! Trăiască Regele!

Preot Marcel Răduț Seliște – onorat de Majestatea Voastră
cu Medalia ”Regele Mihai I pentru loialitate”

8 comentarii:

  1. Iubirea si respectul nostru ,speranta de mai bine este indrepta intr-o singura directie:catre Regele Mihai,catre ,Regina Anna ,catre ASR Principesa Mostenitoare Margareta si catre Membrii Familiei Regale.
    Ca o datorie sfanta fata de strabuni,roman langa roman trebuie sa puna umarul pentruca, impreuna sa -L asezam pe Tronul Regal al tarii pe Majestatea Sa Regele Mihai a Romaniei!
    Cale de intoarcere nu exista!
    Constitutia din 1923 trebuie sa devina cartea noastra de capatai,cu modificarie benefice aduse de MS Regele Mihai!
    Televiziunile deja lanseaza voalat zvonul ca actuala constitutie nu se va mai modifica.
    Acest lucru inseamna ca inca de la inceputul anului 2014,se exclude dreptul romanului de a putea alege forma de guvernamant a tarii:Monarhie sau republica ruinatoare.
    Acest lucru denota ca in continuare clasa politica nu este interesata de refacerea in conditii optime sub insemn Regal ,a tarii si a bogatiilor statului roman!
    Aceasta inseamna ca intentiile politicienilor sunt, de a mentine cea mai mare parte a populatie in genunchi si in stare de infometare care ,a atins cote inspaimantatatoare!
    Unirea si unitatea romanilor este capitala!
    Acum ori niciodata!
    Dreptate pentru Regele Mihai!
    Dreptate pentru Romania!
    Monarhie Constitutionala si bunastare pentru romani!
    Asa sa ne ajute Dumnezeu!
    Traiasca Regele Mihai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Casa regala a Romaniei,ce este?O fundatie,ce este? O asemenea institutie nu exista in ROmania de astazi?
    Apoi,CONSTITUTIONAL SI JURIDIC fonfaitul nu a fost rege niciodata.NU o spun eu,o spun documentele fostei case regale si ale statului Roman ,o spun istoricii,...o spun cei care cunosc ce s-a intamplat in Romania.
    Fonfaitul(scriu cu litera mare pt ca sunt la inceput de propozitie) a devenit rege la 20 iunie 1927,cand avea 6 ani.S-a instituit o regenta si a devenit rege cu acte in regula.Asta pana la 8 iunie 1930 cand Maniu a dat o lovitura de stat,parlamentara unde detinea 78%-taranistii- si l-a adus inapoi pe tron pe Carol al doilea(Carol Caraiman,devenit Carol II) Imediat dupa confirmarea acestei actiuni in parlament a lui Carol II,acesta da un decret confirmat la randul lui de catre parlamentprin care a anulat juridic domnia fonfaitului considerand sau decretand ca practic domnia lui(carol II) incepe de cand a murit tatal acestuia,Ferdinand.Este vorba despre decretul lege 3064/06 septembrie 1940. Deci practic,constitutional si juridic,fonfaitul nu a fost rege in aceasta perioada.
    Apoi,conform constitutiei monarhiste valabile la acea data,cea de la 1923(cea din 1938 a fost la randul ei desfiintata de Carol II) ,regele trebuia sa depuna un juramana in fata parlamentului SI SA FIE VOTAT de acesta. Deasemenea Carol II trebuia sa emita un act de abdicare..Acesta din urma,insa,juridic si constitutional nu a abdicat niciodata,el doar a emis un document prin care incredinta puterea si atributiunile fiului sau.In linii mari(spun in linii mari pt ca nu am evitat din acest documentnt decat dulcegariile nefolositoare,lasand ceea ce trebuie retinut) acesta spunea asa:"-Azi,zile de vitregie nespusa indurereaza tara,care se gaseste in fata unor mari primejdii(...)aceste primejdii vreau sa le inlatur ,trecand azi fiului meu(....) grelele sarcini ale domniei."Atat si nimic mai mult,practic doua randuri plus inca trei vorbe,dulcegarii.Deci,practic,legal el nu a abdicat niciodata.Fonfaitul depune un juramant,dupa ce da un decret regal,absolut neconstitutional,deci care se opunea constitutiei in vigoare,nu in fata parlamentului,cum ar fi fost constitutional si intr-o camera a palatului regal,in prezenta catorva oameni,printre cate se aflau Horia Sima si Antonescu.Deci,nici aceasta "inscaunare"nu este legala,constitutionala sau cu aspect juridic.
    In consecinta,fonfaitul nu a fost CONSTITUTIONAL SI JURIDIC NICIODATA REGELE ROMANIEI.
    Deasemenea ,pt cei care nu cunosc prevederile ultimei constitutii monarhice,le recomand sa citeasca capitolul 2(despre rege si ministrii),sectiunea 2(despre rege),articolul 77 unde este foarte clar specificat ca "Puterile constitutionale ale regelui sunt creditoare in linie coboratoare,directa si legitima a ms Carol I,din barbat in barbat,prin ordinulde progenitura(deci mister Paul,nu faceti parte din aceasta categorie) si cu exclusiunea perpetua A FEMEILOR si coboraturilor lor. Fonfaitul are numai fete,un nepot,Nicolae,care traieste prin Anglia,daca nu ma insel si care,in conformitate cu constitutia monarhica nu vor putea ajunge la conducerea Romaniei. Cu alte cuvinte oricum s-ar dori sau vrea,dinastia aceasta de excroci,curvari,lasi,.....se opreste la fonfait.

    RăspundețiȘtergere
  3. ONOARE SFINTIEI SALE PREOT MARCEL RADUT SELISTE,OM DE INALTA CULTURA SI BUN SIMT!
    DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE PE MAJESTATAEA VOASTRA PRECUM SI PE MEMBRII CASEI REGALE, MULT PREA IUBITI DE ROMANII CINSTITI SI IUBITORI DE NEAM!
    Frati romani!
    Corbi ratacitori inca mai inegresc cerul tarii si cu ultimile puteri incearca sa improaste cu veninul lor blestemat si ceia ce mai are sublim patria,pe Majestatea Sa Regele Mihai si binecuvantata de Dumnezeu,preacinstita Familie Regala!
    Este un act de marlanie incredibila si de neadmis!Ma consolez cu gandul ca si Isus Hristos a fost batjocorit si hulit ca si Majestatea Voastra!
    Grea Cruce ati purtat pe umerii Vostrii vanjosi!
    Stiu insa, ca in inimi romanii netradatori de tara si de neam au inaltat din iubirea pentru Majestatea Voastra o coloana care se inalta la infinit.Mai cred ca la baza creerii Coloanei Infinitului lui Constantin Brancusi,s-a asezat iubirea maestrului pentru Rege tara si popor!
    Nepieritoare iubire!


    RăspundețiȘtergere


  4. Majestatea Voastra, permiteti-mi, in primul rand, sa va transmit cele mai calde salutari si urari de bine. M-am nascut in 1990, in luna Martisorului, dar din putinul care mi-a fost permis sa invat in scoala despre Majestatea Voastra, am reusit sa deslusesc si sa inteleg hotararile si felul incredibil in care Ati condus tara. Ati avut responsabilitatea unui intreg popor si povara presiunilor probabil nu va lasau noptile linistite. Eu inteleg asta. Nu as putea sa va spun cu mana pe inima, Majestate, ca as dori cu ardoare sa se revina la monarhie, pentru ca nu stiu ce inseamna sa o traiesti, dar stiu ca poporul Majestatii Voastre e disperat. Din pacate, in ani, am devenit foarte vulnerabili si judecam inainte de a cunoaste, dar iertati-ne, Majestate. Intai trebuie sa trecem prin toate, pentru ca mai apoi, sa putem compara si alege. Nu am avut onoarea sa va cunosc personal, dar am auzit numai lucruri frumoase despre Casa Regala si singurul lucru pe care pot sa il fac e sa va spun Multumesc. Multumesc ca Majestatea Voastra ramane unul din simbolurile si punctele noastre de referinta. E de inteles ca Majestatea Voastra nu va putea reinstala monarhia, dar ne ramane speranta. Si asta, datorita Voua.
    Cu cel mai mare respect si mandrie,
    Smaranda Zabara ( 22 ani )

    Smaranda Zabara, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania nu poate exista, si se vede destul de bine, fara existenta pe tronul tarii a Majestatii voastre Regele MIHAI I . TRAIASCA REGELE!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cumva acesta este tradatorul de la 23 august care la arestat pe Antonescu si a vindut tara Rusilor?
    Daca ti-ai iubit tara, unde ai fost si ce ai facut pentru Romania in perioda ta de exil? Vorbim de lucruri reale si concrete nu povesti!
    Care este beneficiul real al Romaniei ca sa te mai suportam printre "noi"?

    RăspundețiȘtergere
  7. traiasca regale si monarhia !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.