Principesa Moştenitoare va decora personalităţi din România, Elveţia, Marea Britanie, Franţa şi Japonia

Principesa Moştenitoare va decora personalităţi din România, Elveţia, Marea Britanie, Franţa şi Japonia

Astăzi, 26 martie, cu ocazia Zilei proclamării Regatului României, în anul 1881, și cu ocazia zilei de naștere a Principesei Moștenitoare, Castelul Peleș va găzdui o ceremonie de decorări regale și un dineu. Vor lua parte la evenimente Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare, Principele Radu și Principele Nicolae.

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare va decora, în numele Majestății Sale Regelui, personalități din România, Elveția, Marea Britanie, Franța și Japonia. Printre cei distinși se vor număra profesorul Constantin Brâncoveanu, profesorul Avinoam Șafran, regizorul David Esrig, Bogdan Olteanu, Florin Georgescu, ambasadorul Philippe Gustin, Simina Mezincescu, Andrew Popper, Adrian Vasiliu, dr. Jonathan Eyal, Constanța Iorga, Irina Schrotter, ambasadorul Răduța Matache, Victoria McDonaugh, Lady Francesca Crocetta.

Ceremoniile de decorare vor avea loc in Holul de Onoare și vor fi urmate de un dineu oficial, în Sufrageria de Stat. Este pentru prima oară, după anul 1947, când Sufrageria de Stat găzduiește un dineu oficial.

4 comentarii:

  1. Valentina Contescu26 martie 2014 la 14:06

    La multi ani Altetei Sale Regale!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulţi ani, Alteţă!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani Alteta! Sa va puteti indeplini toate visele frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Alteta ,va urez ani multi, fericiti si frumosi alaturi de romanii care mai spera ca nedreptatea facuta acestui popor si Majestatii Sale Regele Mihai sa fie indreptata cu ajutorul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.