Românii vor Monarhie! Marșul Regal – Monarhia pentru viitor, sâmbătă, 5 aprilie, la Bucureşti, Cluj, Craiova şi Timişoara

Românii cer Monarhie! Marșul Regal – Monarhia pentru viitor, sâmbătă, 5 aprilie, la Bucureşti, Cluj, Craiova şi Timişoara

Amintind de îndemnul Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României:Românii trebuie ajutați să-și cunoască istoria care a fost falsificată în mod grosolan și primejdios… Oamenilor trebuie să li se înapoieze adevărul despre ei înșiși… Vom avea o şansă în viitor doar dacă ne vom asuma propria noastră răspundere. Nu va veni nimeni de altundeva să ne ofere binele", ALIANŢA NAŢIONALĂ PENTRU RESTAURAREA MONARHIEI cheamă toţi românii, sâmbătă, 5 aprilie 2014, la ora16.30, în Bucureşti, în Piaţa Victoriei, în Cluj-Napoca, în Piaţa Unirii, în Craiova, în curtea Catedralei Sf. Dumitru, în Timişoara, în Piaţa Victoriei la Marșul Regal – Monarhia pentru viitor, pentru a cere Parlamentului României să se transforme în Adunare Constituantă şi să adopte o constituţie monarhică, nouă, care să reprezinte soluţia legitimă şi de viitor pentru ţara noastră, iar România să redevină Regat, recăpătând în acest fel prestigiul extern şi echilibrul intern de dinainte de 30 decembrie 1947.
Ne plecăm frunțile cu profund respect și gratitudine în fața Majestății Sale Regelui Mihai I al României, singurul suveran al românilor venerat de marile puteri și personalități ale lumii, care îl numesc ”un mare Rege”.
Manifestările sunt un omagiu adus Majestăţii Sale Regelui Mihai, Alteței Sale Regale Principesei Moștenitoare Margareta a României, întregii Familii Regale a României, înalte exemple de devotament şi dăruire față de Țară și Neam.
Aşa să ne ajute Dumnezeu!

TRĂIASCĂ REGELE!


CĂTĂLIN ŞERBAN,
Copresedinte A.N.R.M.

17 comentarii:

  1. Monarhia salvează România, sa plece odată pt totdeauna hotii din ţara asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. DA DOAMNE ROMANILOR MINTEA CEA DE PE URMA!!!! DESTEAPTATE ROMANE!!!! Timpul trece pentru toti ,din pacate pentru unii poate fi prea tirziu...pina nu e prea tirziu hai sa facem ceva!

    RăspundețiȘtergere
  3. Traiasca Monarhia!!

    RăspundețiȘtergere
  4. TRAIASC REGELE MIHAI! TRAIASCA MONARHIA!

    RăspundețiȘtergere
  5. regele mihai are 92 de ani, esti prost??? ce rege vrei inapoi?! nu ne plecam nici o frunte in fata nici unui rege, si nimanui! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru marius... romaniam a avut domnitor intotdeauna si apoi rege, poate doar tu ai citit -ca de invatat nu cred ca e cazul- la orele de istorie de vreun presedinte pana in 1947. tu probabil te pleci in fata oricui, dar nu te vezi. si daca are 92 de ani ce vrei sa spui?

    RăspundețiȘtergere
  7. pentru marius: prea grea istoria asta, nu-i asa mariusel? ti-a cazut ghiozdanul pe drum si acolo a ramas...cu tine cu tot...

    RăspundețiȘtergere
  8. "REGATUL ROMAN" ESTE NUMELE VALABIL , OFICIAL SI LEGAL AL ROMANIEI.
    ACTUL FORTAT AL ABDICARII M,S, REGELUI MIHAI I NU ARE VALOARE PENTRU ROMANII ADEVARATI SI CINSTITI.STRAINII SI TRADATORII DE NEAM NU AU NICI UN CUVANT DE SPUS IN ACEASTA CHESTIUNE. REGII/ REGINELE SUNT SI AU FOST DIN TOTDEAUNA CHEZASIA LIBERTATII , DEMNITATII SI INTEGRITATII UNUI REGAT. TRAIASCA REGELE ! TRAIASCA REGATUL ROMAN !

    RăspundețiȘtergere
  9. ROMANIA are REGE, nu se poate vorbi despre presedinte intro tara REGAT. TRAIASCA REGELE!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa ne-auda bunul Dumnezeu si sa se-ndeplineasca repararea istorica!!!! Mi-e frica ca cei care se afla acum la putere nu vor accepta sa-si lase scaunele caldute cu una cu doua .Din suflet ne dorim Monarhia pt Romania, dar oare o sa mai apucam noi sa vedem aceasta schimbare? Traiasca Majestatea sa , Regele Mihai 1, regele tuturor romanilor!

    RăspundețiȘtergere
  11. An citit de curand un articol despre ceea ce I-a fost ursit Majestatii Sale Regelui Mihai 1 la nastere: ca va domni de 3 ori ! Nu ne pierdem speranta ca acest lucru va fi posibil , iar Regele Mihai 1 va domni in Tara Romaneasca! Doamne ajuta!Traiasca Regele!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu unul spun ca nu se poate intampla asta. Nu vom fi lasati. Mai e de furat din tara asta. Atat cei aflati la putere cat si ue nu vor asta. Si au mijloace sa impiedice. Asa ca singura sansa valabila ar fi o revolutie. Dar din pacate tara asta nu mai are oameni cu demnitate si onoare. Decat 1%

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu sunt un mare cunoscator a istoriei,dar intreb si eu ca un novice:cat a domnit Regele Mihai si ce varsta avea?
    Averea incarcata in vagoanele de la trenul cu care a plecat a castigat-o prin munca sau la cazinou?
    Medalia si avionul primit de la rusi ca reconpensa ca la arestat si asasinat pe Antonescu
    a fost sau nu tradare?
    Daca as dori si eu monarhie,cine ar fi regale?
    Margareta,nepotul sau Duda?
    Va respect opiniile dar sa avem si logica.
    Sunt dintre acei care nu pot spune ce viitor va avea ROMANIA.
    Tara e plina de hoti,falsi politicieni,falsi oameni de afaceri,falsi de tot felul.......

    RăspundețiȘtergere
  14. MONARHIA SI REGELE SUNT PENTRU ROMANIA ADEVARATA!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu mai tot visati , atata timp cat noi romanii nu suntem uniti nu vom primi nimic ! Cand vom aveam din nou tupeul sa punem piciorul in prag si sa spunem GATA cu furtul in tara asta atunci poate vom avea vreo speranta . Pana nu avem vointa aia patriotica sa ne unim , sa intram peste ei in parlament sa ii dam afara la propriu putem sa tot comentam pe net si sa facem mitinguri cu sutele . SA NE FIE RUSINE LA TOTI ROMANII CA NE LASAM MANIPULATI DE HOTII ASTIA ! CINE ZICE CA PE EL NU IL CONTROLEAZA NIMENI IL INVIT SA IASA IN STRADA SA INCEPEM O NOUA "REORGANIZARE" POLITICA TOTALA ! ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

    RăspundețiȘtergere
  16. MONARHIA,inseamna in primul rand,UNITATE si RESPECT din partea altor natiuni! Apoi,inseamna PROSPERITATE si PATRIOTISM,respectarea valorilor si pastrarea tezaurului romanesc! Republicanii,oricare ar fi ei,doar dezbina si fura dupa bunul plac,folosind populismul ca decor! Salvati Romania,cat mai aveti timp! TRAIASCA REGELE.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.