VIDEO Ora Regelui: Aniversarea Regelui Mihai la Palatul Elisabeta



În ediţia de sâmbătă, 22 noiembrie, a emisiunii Ora Regelui, de pe TVR1, avem imagini de la Palatul Elisabeta, unde mii de oameni au venit, pe 19 noiembrie, pentru a-L aniversa pe Regele Mihai care, luna trecută, a împlinit 93 de ani.

Celelalte subiecte ale emisiunii:

- Muzeul Național de Istorie a României dedică memoriei Regelui Carol I și Regelui Ferdinand expoziția ”Regele a murit. Trăiască Regele!”. Se împlinesc 100 de ani de la moartea primului suveran al României și tot atîția de la urcarea pe tron a continuatorului dinastiei.

- Anul acesta, toate televiziunile mari din lume au comemorat 100 de ani de la Marele Război. Televiziunea Română a marcat evenimentul printr-o campanie difuzată la Telejurnal din care aflăm în ce condiții a murit Regele Carol I și ce a cîștigat România odată cu urcarea pe tron a Regelui Ferdinand. Cîteva dintre aceste reportaje, în ”Ora Regelui”.

- Agenda emisiunii: Majestatea Sa a fost sărbătorit în mai multe orașe mari din țară. Telespectatorii fideli ”Orei Regelui” au trimis imagini de la aceste evenimente.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.