Singurul interviu acordat vreodată de Maiestatea Sa, Regina Ana a României



Emisiunea Profesioniştii a adus sâmbătă seară un interviu eveniment realizat cu Maiestatea Sa Regina Ana a României.

O poveste duioasă şi cutremurătoare despre viaţă, o privire analitică şi caldă asupra României, o lecţie despre discurs, politică şi modestie.

Timp de o oră, Regina Ana a dezvăluit detalii nemaiauzite ale vieţii sale - povestea vieţii Maiestăţii Sale alături de Regele Mihai I, povestea familiei din care face parte şi care a fost exilată timp de decenii în afara ţării.

Profesioniştii vă oferă povestea unei Alteţe Regale care nu ştie ce înseamnă să ai "sânge albastru", care detestă aroganţa şi care a muncit şi şi-a respectat slujba. La 19-20 de ani a fost vânzătoare de panglici şi flori artificiale la New York. În război a fost caporal şi apoi locotenent. A fost pe front şi a alinat muribunzii în ultimele lor clipe.

O admiră pe Elisabeta Rizea pentru că dovedeşte că nu trebuie să fii nobil ca să fii mare. Eroina ei este Regina Elena, pe care a iubit-o.

Ar fi vrut să fie pictor. Îi plac macii, florile sălbatice şi albastrul mării. E fericită oriunde şi de aceea nu trebuie să mai jinduiască după această stare. Este un om fericit!



from: http://www.tvr.ro/articol.php?id=27537

Niciun comentariu

Un produs Blogger.