Aniversarea Principesei Margareta a continuat la castelul Peles

60265085

Evenimentele organizate in onoarea principesei Margareta, cea care a implinit joi frumoasa varsta de 60 de ani, au continuat cu mult fast.


Daca joi Alteta Sa si-a invitat oaspetii la un dineu privat in Palatul CEC din Bucuresti vineri i-a condus in castelul familiei de la Peles.

Principi, arhiduci, si baroni toti cat se poate de reali s-au aratat fermecati de frumusetea cladirii si a locurilor.

Primele au sosit la castel gazdele: regele Mihai, regina Ana, principesa Margareta si sotul ei, Principele Radu. Curand au inceput sa apara si oaspetii pe care care i-a intampinat sarbatorita.

Cu totii s-au declarat vrajiti de arhitectura si decorurile castelului. S-au fotografiat in curte, apoi au admirat in tihna interioarele.

Oaspetii Principesei au trecut prin clipe delicate cu cateva ore in urma. Autocarele care ii aduceau de la Castelul Peles, spre Bucuresti s-au tamponat la intrarea in Capitala. Soferul unuia dintre ele a pus frana brusc iar cel din spate n-a mai putut opri la timp si l-a lovit. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

La Palatul CEC din Bucuresti au petrecut alaturi de Principesa Margareta si i-au urat La Multi Ani Printul mostenitor al Iugoslaviei si sotia sa, membri ai familiei regale din Serbia, principele si principesa Cantacuzino.

N-au lipsit nici personalitati din Romania: de pilda Dan Puric si fostul presedinte Emil Constantinescu.


ProTV

Niciun comentariu

Un produs Blogger.