Principele Radu Duda primeşte bucuros sprijinul lui Dinu Patriciu în cursa pentru Cotroceni. Citeşte aici cine-i va sponsoriza campania

•Principele nu refuză ajutorul financiar acordat de oamenii de afaceri, ba chiar ar vrea să-şi deschidă şi un cont public pentru donaţii de campanie

•Printre consilierii săi se vor număra cei trei oameni de încredere ai lui Sorin Oprescu, cărora li se va adăuga, ocazional, Betsy Meyers

Principele Radu Duda primeşte bucuros sprijinul lui Dinu Patriciu în cursa pentru Cotroceni. Citeşte aici cine-i va sponsoriza campania şi care-i sunt sfetnicii electorali

Principele Radu Duda, care şi-a anunţat săptămâna trecută candidatura la alegerile prezidenţiale, a fost prezent luni seară într-o emisiune a postului public de televiziune, unde a explicat strategia pe care intenţionează s-o adopte în cursa pentru Cotroceni. În privinţa banilor, speră să sensibilizeze populaţia să ofere donaţii într-un cont deschis public, dar, la o adică, nu refuză nici sprijinul dat de Dinu Patriciu. Despre consilierii de campanie, acesta a recunoscut că trei dintre ei l-au ajutat şi pe Sorin Oprescu să câştige primăria Capitalei.

Despre banii de la afacerişti: „Casa Regală nu trăieşte pe Lună”

Chestiunea banilor necesari desfăşurării campaniei electorale din toamnă a acoperit o bună parte a discuţiei. Radu Duda a vrut, iniţial, să ocolească subiectul, mizând pe clişee diplomatice, dar apoi a recunoscut că acceptă bucuros orice donaţie făcută cu scopul de a-l sprijini. Acesta a declarat că este foarte posibil să deschidă şi un cont public, în care oricine să depună câţi bani doreşte, făcând din aceasta un act de mândrie. Întrebat care este legătura dintre el şi Dinu Patriciu, Duda a admis cu sinceritate că nu-i este ruşine de sprijinul pe care îl primeşte de la cunoscutul om de afaceri: „Reputaţia unui om de afaceri ca Dinu Patriciu este suficientă ca să nu-ţi fie ruşine cu asta”.

Mai mult, principele a precizat că sunt câţiva afacerişti importanţi din România care menţin legături destul de strânse cu Casa Regală, profitul fiind reciproc: „Mie îmi face plăcere dacă 30-40 de oameni de afaceri sunt apropiaţi de Casa Regală. Să fim cinstiţi, Casa Regală nu trăieşte pe Lună”.

Consilierii lui Oprescu îi fac campanie principelui

Principele consort nu se bazează însă numai pe banii sponsorilor generoşi, ci şi pe ideile de campanie ale unor strategi de succes, cum ar fi cei trei consilieri ai lui Sorin Oprescu, actualul primar al Capitalei: Victor Dumitriu, Adrian Thiess şi Cornel Comşa. Duda a recunoscut că aceştia vor face parte din echipa sa de campanie, a cărei medie de vârstă este sub 30 de ani: „Ei au reuşit un lucru extraordinar anul trecut şi cred că putem profita de experienţa lor”.

Uneori, acesta va apela şi la ajutorul lui Betsy Myers, cea care, alături de David Pluff, a fost coordonatoarea campaniei electorale a preşedintelui american, Barack Obama. Totuşi, Duda a precizat ca ajutorul lui Myers se va limita la chestiuni conceptuale, pentru că îşi doreşte ca oamenii care-i fac campanie să fie bine ancoraţi în realităţile româneşti: „O să-i cer ajutorul, dar campania vreau s-o fac numai cu români”.


Gandul

2 comentarii:

  1. „Reputaţia unui om de afaceri ca Dinu Patriciu este suficientă ca să nu-ţi fie ruşine cu asta”... Ba ar trebui sa-ti fie FOARTE RUSINE cu asta, Radu Duda. Iubirea de ciolan te face frate cu dracul... Si atunci, CE SCHIMBARI sa astepte romanii de la voi? In nici un caz in bine. Tot sacalii ca Paturiciu si ca Felix si Vantu vor face jocurile. Triesti pe Luna, d-le Duda! Romanii vor sa scape de banditi, nu sa aduca pe unii si mai banditi. Nu stiu daca pricepi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, acum vad ca pagina este "de arhiva", este din 2009, nu e actuala... Site-ul este neclar, nu se intelege "dintr-o privire" ce e actual si ce e vechi.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.