Theodor Paleologu: PNL ar face bine să-l susţină pe Principele Duda, e mai serios decât Antonescu

Aflat de 1 mai la Braşov pentru a susţine o conferinţă pe tema “Republică şi Laicitate”, ministrul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional i-a răspuns unei jurnaliste că “Principele Radu are dreptul să candideze şi reprezintă un vector de civilitate în confruntarea electorală”.
Theodor Paleologu
Ministrul a susţinut în timpul conferinţei că este „foarte apropiat de familia regală a României” şi că, pentru domnia sa, „monarhia este parte din patriotism”.

„Tatăl meu era şi el regalist. Fiul meu trebuia să-l aibă ca naş pe regele Mihai”, a adăugat Theodor Paleologu.

La finalul conferinţei, ministrul a fost întrebat de o jurnalistă ce părere are despre candidatura la preşedinţie a principelui Radu Duda. Theodor Paleologu a ţinut să precizeze : „Radu Duda are dreptul de a candida şi, cel mai important, reprezintă un vector de civilitate în confruntarea electorală”. Paleologu a argumentat că principele Duda este un om „civilizat şi non-agresiv”.

„PNL ar face bine să-l susţină pe Duda la preşedinţie. E mai serios decât Crin Antonescu”, a adăugat Theodor Paleologu.
Ministrul Culturii a mai amintit de un episod petrecut înainte de alegerile din 2004 când Adrian Năstase i-a oferit un loc principelui Radu pe listele PSD pentru Senat.

„Am scris atunci un articol în care i-am propus lui Năstase să-i ofere lui Duda chiar locul său pentru că era mai bun decât el pentru preşedinţie”, a încheiat Theodor Paleologu.

Cotidianul

Niciun comentariu

Un produs Blogger.