Volumul biografic ''Principele Radu'' - Evenimente de lansare in librariile Diverta Magheru si Diverta Mall Vitan

"Sunt foarte mandra de aceasta carte" – a declarat ASR Principesa Margareta

Volumul biografic "Principele Radu" a fost lansat sambata, 25 iulie, la libraria Diverta Magheru în prezenta Altetei Sale Regale Principesa Margareta si a Excelentei Sale Alexander Phillips Nixon. "Sunt foarte mandra de aceasta carte. Este o carte despre omul pe care-l iubesc" a declarat, în deschiderea evenimentului, ASR Principesa Margareta.

In prezenta a zeci de cititori si admiratori, Principesa Margareta a vorbit despre "omul de suflet" Principele Radu, despre modul în care s-au cunoscut, dar si despre viata si preocuparile sale actuale. "Familia mea l-a primit cu bratele deschise" a spus Principesa Margareta, adaugand ca Familia Regala sprijina cel mai recent proiect al sau si al Principelui Radu – Asociatia "O viziune pentru 30 de ani". "Regele s-a asociat cu acest proiect, cu aceasta viziune… Suntem aici pentru tara noastra" a afirmat Principesa Margareta.

Semnat de Vladimir Cretulescu si Corina Murafa, volumul urmareste traiectoria vietii Principelui Radu, copilaria, adolescenta, viata de actor si radicala cotitura existentiala – intrarea în Familia Regala a Romaniei.

Aceasta carte este "un model, o inspiratie", a afirmat la randul sau unul din autorii volumului, Corina Murafa. Prezenta la eveniment, ea a spus ca unul din mesajele acestui volum este acela ca nu trebuie sa fi nici actor si nici principe pentru a face o schimbare în Romania.

Lansarea cartii va beneficia de inca un eveniment, ce se va desfasura duminica, 26 iulie, ora 12.00, la Diverta Mall Vitan.

http://www.princeradu.ro/

Niciun comentariu

Un produs Blogger.