Nicholas Medforth-Mills devient prince Nicolae de Roumanie

Le jour de ses 25 ans, Nicholas Medfoth-Mills est devenu prince Nicolae de Roumanie suite à une décision de son grand-père le roi Michel de Roumanie. Le prince Nicolae est le fils de la princesse Elena de Roumanie, deuxième fille du roi Michel et de la reine Anne.
La fille aînée du roi, la princesse Margarita n’ayant pas de descendance, le prince Nicolae est appelé dans le futur à devenir l’héritier de la famille royale de Roumanie. (merci à Corentine et Yatil - Copyright photos : site du prince Radu de Roumanie)

Le prince Nicolae sur une image d’archives en compagnie de sa mère

6 comentarii:

  1. multumesc Casei Regale pentru pozele primite
    Dan Capri / San Francisco

    RăspundețiȘtergere
  2. "CINEASTUL HORVATH VA ANUNTA LA ANTENA3 SFARSITUL REGIMULUI BASESCU ! "

    RENASTEREA ROMANIEI

    PRINTUL NICOLAE, VIITORUL REGE AL ROMANIEI
    Romania este pe marginea prapastiei. Presa internationala vorbeste de un iminent colaps economic, social si rasial. Suntem numiti Tiganii Europei.
Un popor, cunoscut in intreaga lume prin omenie si simtul masurii, este asociat violentei si barbariei. Un popor avand o istorie si o cultura extraordinare isi pierde pe zi ce trece identitatea nationala, devenind usor de manipulat si mintit. Statuia lui Eminescu este daramata, iar limba romana, interzisa la centrele culturale din jurul lumii. Mahalaua se muta in centrul orasului. Maneaua cucereste Romania. Asistam la o situatie fara precedent, cand o natiune europeana, in loc sa se indrepte spre lumea civilizata, isi refuza geografia si destinul istoric. In aceasta fundatura a istoriei apare la orizont o sansa a destinului – Prabusirea regimului Basescu.Ascunderea armelor cautate de americani motivul pentru care sa declansat razboiul din IRAK pe teritoriul Romaniei a intrat in atentia Senatului SUA. Vor pierde painea nu numai Basescu ci si sute de participanti la aceasta misiune criminala si secreta.Sunt gata oricand sa particip la o emisiune al Antenei 3 pentru a prezenta documentele relevante.Sunt oricand gata sa vin in Romania si sa desvalui adevarul.
Golul politic va creia posibilitatea unui nou inceput a RENASTERII NATIONALE.
Monarhia reprezenta un inceput de drum si macar o speranta. Solutia cu primarul Sibiului a fost o ultima incercare pozitiva in aceasta directie . Dar dupa prabusirea acestui proiect nu se intrevede nimic la orizont cu exceptia revenirii la monarhia constitutionala. Criticii mei spun ca visez sau am nostalgii romantice. Daca cineva are o alta ideie de a scoate Romania din criza economica sociala si rasiala ( problema tiganilor) trebue ascultat cu atentie. Din punctul meu de vedere si sper si a altora monarhia reprezinta o necesitate.
RENASTEREA ROMANIEI
NOUL REGE NICOLAE, este nascut in 1985 si este Varul Printului CHARLES si nepotul cel mai inantat in varsta a Majestatii Sale Mihai. El este descendent a Reginei Victoria si a monarhiilor Europene incluzand Tarii Rusiei. Pe linia maternala prin bunica, Printul Nicolae este deasemenea descendent al Printului Ieremia Movila, ctitorul manastiri moldovenesti.
    Efortul de revenire la civilizatie este sprijinit de Casele Regale europene.
    Romanii sunt inteligenti si au inceput sa inteleaga despre ce este vorba. Este ultima noastra sansa. La o rascruce a destinul trebue sa decidem daca continua destinul nostru european, sau devenim un fel de tara orientala.
    In incheiere va dau o veste buna. Printul Nicolae ne spune tuturor celor care mai speram"Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor."
    "Sunt pregatit sa fiu Regele Romaniei"
    Robert Horvath Cineast New York
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. STRANGETI CUREAUA ROMANI DIN TOATA TARA
    ASTA VOR EI CE NE - AU FURAT-O
    CA ADRIAN NASTASE A INCEPUT HORA
    PATRICIU, VANTU, TARICEANU A CONTINUAT-O
    IAR DOMN’ BASESCU A ‘NCHEIAT-O

    TOT CE SE PUTEA FURA DIN DRAGA TARA
    S-A DUS IN CONTURILE LOR
    ACUM NE FURA PENTRU A CATA OARA ?
    SI MICSORARI DE PENSII VOR
    IMPOZITE CE LE PLATIM TOT LOR

    SI UNDE NU MAI PUI CA-N PLINA CRIZA
    MIHAI CEL IMPARAT SI CLICA LUI
    VREA INAPOI PADURI, CASTELE, VILE
    CA « AJUTOR » DIN PARTEA LUI
    PENTRU « SALVAREA » NEAMULUI

    DE UNDE A VENIT, SA PLECE
    CA A FUTAT DESTUL CAND A PLECAT
    SA LASE TARII, CE-I A TARII
    SA UITE CE-A REVENDICAT
    SI CHIAR CA FOST SI IMPARAT

    ROMANI TREZITI-VA ODATA
    CA SUNTETI UN POPOR VITEAZ
    DA-TI JOS CU HOTII SI-A LOR CLACA
    NU MAI RABDATI CA TRECE TIMPUL
    SI TARA VA FI MAI SARACA

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salutare la toată lumea!
    România, conform Constituţiei este Republică Semi-Prezidenţială. Orice alte elucubraţii nu îşi au locul şi timpul. Monarhia, respinsă în majoritatea ţărilor de pe Mapamond, constituie un simbol al naţiunii respective, care nici fără de pată nu este precum steagul naţional şi nici nu trăieşte din aer. Orice simbol e consumator de resurse-exemplu:Biserica, care nu produce nimic. Cum poate un om pe Pământ să deţină funcţia de reprezentare a unui Stat, dacă nu a dat din coate, ca să o obţină? Doar făcând abstracţie de monarhie, un om simplu care stă şi nu produce nimic sau nu a produs nimic niciodată, este ori handicapat ori parazit şi astfel nu-şi justifică prezenţa pe Pământ.Atunci, întreb: Nu are destule exemple de parazitism şi lipsă de caracter România, îi mai trebuie şi un Parazit cu o coroană pe cap pentru a fi tabloul terminat? Până acum nu am văzut şi nici nu am auzit, din partea fostului monarh neconstituţional decât procese de retrocedare a imobilelor, reprezentări (plimbări) pe banii noştri pentru un aşa zis lobby pentru intrarea in NATO şi UE, care în ce şi cum a fost realizat rămâne şi azi o enigmă, la fel cu problema abdicării sale controversate şi a rentei viagere primite din partea statului român după 1947, fie având el la conducere o clică comunistă sau o clică democratică. La fel, cum se justifică pecuniar fundaţiile principesei străine Margareta, care vorbeşte o limbă română de o transparenţă întâlnită poate numai la arabii de pe malul Mării Negre? Sunt şi ei, cei din familia regală, nişte şacali care numai vor fără să realizeze ceva şi care se comportă precum milogii, nu ca unii cu "sânge albastru" care se pare că este foarte gros şi foarte degenerat."Principe", "Principesă" sau "Rege" într-o Republică, hahhaha, mai bine plătesc din munca mea un bilet la circ, căci ei sigur au o reprezentanţă demnă de admirat şi paiaţele sunt originale, nu poartă nume fistichii de monarhi într-o Republică!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da Maiestate, multi si prosti! Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.