Ce produse ajung pe masa Familiei Regale a României: de la ouăle Gălbenel, la mezelurile Get Beget şi vinurile Murfatlar
Un număr de 30 de firme şi persoane sunt furnizori oficiali ai Casei Regale a României. Titlul de furnizor este conferit persoanelor sau companiilor care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii către Casa Regală, timp de cel puţin un an. Distincţia este oferită pe o perioadă de trei ani.
"Calitatea de furnizor nu implică aspecte juridice, politice sau comerciale şi nu este expresia unui parteneriat, ci o diplomă care recunoaşte că serviciile sau produsele persoanei sau companiei comerciale au fost solicitate şi apreciate de către Casa Regală", a declarat Sandra Gătejeanu, director de Protocol pentru Casa Regală.
Magiunul de Topoloveni, "degustat" timp de un an
Pe lista furnizorilor Casei Regale se află şi Sonimpex, producătorul Magiunului de Topoloveni, produs care a obţinut recent Indicaţia Geografică Protejată de la Comisia Europeană. De asemenea, şi brandul de ţară va figura pe eticheta celebrului magiun de prune.
"Prin 2009 principele Radu Duda ne-a cunoscut într-un turneu pe care îl făcea prin ţară. A gustat Magiunul de Topoloveni, i-am explicat că este natural. Timp de un an de zile produsul a fost testat, apoi din februarie 2010 am devenit oficial furnizori ai Casei Regale. Acum avem pe toate borcanele noastre însemnul Casei Regale", a povestit Bibiana Stanciulov, managerul firmei.
Stanciulov spune despre cantităţile de magiun livrate către Casa Regală că "sunt atât de mici încât nimănui nu i-a trecut vreodată prin minte să ia bani". "Însemnul Casei Regale valorează mai mult decât orice sumă de bani", a adăugat Bibiana Stanciulov.
Statutul privind calitatea de furnizor al Casei Regale a României are reguli stricte
"În cazul în care înscrisul "Furnizor al Casei Regale a României" şi stema sau cifrul Regelui apar într-o publicaţie, furnizorul îşi asumă răspunderea că reclama conţinând denumirea de furnizor să nu apară pe o pagină cu texte care să aducă critici, pamflete, atacuri sau ironii la adresa unor persoane sau instituţii, ori să prezinte comentarii care sunt deplasate din punct de vedere lingvistic sau grafic. De asemenea, reclamele nu pot fi publicate în vecinătatea unor articole cu comentarii politice sau care prezintă public opinii care ar intra în conflict cu imaginea Casei Regale", se arată pe website-ul Casei Regale a României.
Ouăle Gălbenel
Nici ouăle Gălbenel nu lipsesc de pe lista celor 30 de furnizori agreaţi. "10 iunie 2010. Un moment crucial în istoria brandului şi societăţii noastre este obţinerea titlului de "Furnizor al Casei Regale". Acesta devine atât un argument pentru calitatea şi prospeţimea produselor cât şi un privilegiu de care vom fi responsabili în următorii 3 ani", se arată pe galbenel.eu.
Servicii de sănătate la o clinică ce poartă numele unei regine
Unul dintre cei mai recenţi beneficiari ai distincţiei este reţeaua privată de sănătate "Regina Maria" care a primit la finele săptămânii trecute recunoaşterea oficială de furnizor al Casei Regale a României. Diploma i-a fost înmânată directorului general al reţelei, dr. Wargha Enayati, de către Majestatea Sa Regele Mihai I al României. "Suntem foarte mândri de această distincţie, mai ales pentru că este rezultatul unui proces riguros care subliniază calitatea serviciilor pe care le oferim. În cadrul Reţelei private de sănătate "Regina Maria" avem, odată cu primirea acestei titulaturi, misiunea de a servi poporul român şi de a furniza servicii medicale la cele mai înalte standarde prin inovaţie şi prin menirea noastră de a face bine", a declarat dr. Wargha Enayati, directorul general al reţelei.
Cine asigură Casa Regală
Şi BCR Asigurări a primit săptămâna trecută titlul de "Furnizor al Casei Regale a României".
"Primirea acestui titlu de "Furnizor al casei Regale a României" reprezintă reconfirmarea calităţii produselor şi serviciilor noastre, dar şi o mare obligaţie de a ne menţine şi de a răspunde prompt necesităţilor clienţilor noştri", a declarat Mihail Tecău, preşedinte Directorat BCR Asigurări VIG. Reprezentanţi ai companiei au refuzat să specifice ce tip de poliţe de asigurări are Casa Regală, precizând că cele mai vechi dintre acestea datează de mai bine de un an.
Principele Radu se îmbracă de la Ciucu
Un alt furnizor al Casei Regale este designerul Alexandru Ciucu. Pe website-ul său apare însemnul Casei Regale precum şi următorul citat, al "Alteţei Sale Regale principele Radu al României": "Familia Regală a României apreciază costumele bărbăteşti ale lui Alexandru Ciucu pentru distincţia lor, calitatea ţesăturilor, precum şi atenţia pentru detalii". Alexandru Ciucu a fost printre designerii români prezenţi cu ţinute la nunta regală de la Londra dintre prinţul William şi Kate Middleton.
"Pentru această ocazie eu l-am îmbrăcat pe principele Radu al României. De această dată însă nu l-am îmbrăcat şi pe Regele Mihai", a spus Alexandru Ciucu. "Special pentru nuntă i-am creat principelui un smoking al cărui preţ a fost de 1.500 de euro. Acesta a fost realizat din lână cu mohair, în timp ce reverele sunt din satin de mătase", a spus designerul pentru ZF.
Cel mai vechi furnizor este Compania Murfatlar, care livrează Casei Regale vinuri începând din anul 2003. Creatoarea Doina Levintza şi artistul Dan Coma au devenit furnizori ai Casei Regale de produse şi accesorii vestimentare încă de la finele anului 2005.
Lista furnizorilor Casei Regale a României
- Compania Murfatlar SA livrează Casei Regale vinuri Murfatlar
- Doina Levintza - Furnizor al Casei Regale de produse şi accesorii vestimentare
- Dan Coma - Furnizor de produse şi accesorii vestimentare
- Cramele Halewood SA - au obţinut calitatea de Furnizor al Casei Regale pentru vinurile spumante Rhein Extra
- Frottierex SA
- Principal Company S.A., furnizor de mezeluri Salonta
- Biborţeni SRL, pentru apele minerale
- Transavia S.A., pentru produsele din carne de pui
- Compania Exotique, pentru mobilier şi obiecte de decoraţiuni interioare
- Automobile Bavaria, pentru servicii de transport autoturisme clasa premium
- Laurent Tourette, pentru servicii de coafură
- Compania Privileg Catering, pentru servicii şi produse în sistem catering
- Alexandru Ciucu, pentru produse vestimentare bărbăteşti
- Romaqua Group, pentru apele minerale Borsec
- Sonimpex Prod Serv - pentru Magiunul Natural de Prune de la Topoloveni
- Albalact - pentru produsele lactate
- Triticum Sebeş - pentru ouăle Galbenel
- Spicul SA - pentru produse de panificaţie
- Philips România SRL, pentru sistemele de iluminat
- Avon Cosmetics România, pentru produsele cosmetice
- David Sandu, pentru produse ale atelierului de bijuterie
- Apulum Alba Iulia S.A., pentru produsele din porţelan
- Conference Sistems, pentru serviciile de sonorizare
- Domeniul Coroanei Segarcea, pentru vinurile din gama Prestige
- Sangria Com SRL, pentru mezelurile Get Beget
- Carol Parc Hotel, pentru serviciile hoteliere
- Reţeaua Privată de Sănătate Regina Maria, pentru serviciile medicale
- BCR Asigurări, pentru serviciile de asigurări şi reasigurări
- Best Broker, pentru asistenţa şi consultanţa în serviciile de asigurare şi reasigurare
- Electrolux, pentru produsele electrocasnice
gandul.info
Adaugă un comentariu