Familia Regală petrece sărbătorile la Săvârşin. Regele Mihai şi Principesa Margareta vor primi urători în zilele de Crăciun

Anul acesta Familia Regală va primi la Săvârşin grupuri de colindători din întreaga ţară.

Familia Regală petrece sărbătorile la Săvârşin. Regele Mihai şi Principesa Margareta vor primi urători în zilele de Crăciun

„Anul acesta, Crăciunul la Săvârşin va fi sărbătorit într-un fel special. Majestatea Sa Regele, alături de Principesa Moştenitoare şi de mine, de Principesa Elena şi de Principele Nicolae, va primi colindători, grupuri de studenţi şi de elevi, coruri, delegaţii din întreaga ţară. Săvârşinul va deveni, pentru câteva zile, un loc simbolic al Crăciunului tradiţional românesc. Vă vom ţine la curent cu fiecare filă din programul de sărbători”, anunţă Principele Radu.

Înainte însă de a veni la Arad să petreacă sărbătorile, Principele Radu şi Principesa Moştenitoare Margareta vor lansa, la Bucureşti, volumul intitulat "Crăciunul Regal". Volumul cuprinde povestea celor aproape 150 de Crăciunuri petrecute de Naţiunea română alături de Coroană.

„La Bucureşti, Sinaia, în exil sau la Săvârşin, Crăciunurile regale au reflectat, de fiecare dată, starea de spirit a întregii societăţi româneşti, precum şi tradiţiile, sufletul şi aspiraţiile românilor”, spune Principele Radu.

Volumul „Crăciunul regal” va fi lansat miercuri, 11 decembrie 2013, la ora 17,  în Foaierul Ateneului Român. „Va fi ultima noastră întâlnire publică înainte de plecarea la Săvârşin a Familiei Regale”, încheie Principele Radu. Începând cu mijlocul lunii decembrie, „Crăciunul regal” se va afla în toate librăriile din ţară. De asemenea, volumul va putea fi comandat online.

5 comentarii:

  1. Frumos. La Pungesti oamenii ingheata in corturi si sunt batuti prin dubele jandarmilor, aparand tara asta nefericita... La Mosna in Apuseni alti cativa oameni apara tara asta..... Va mai arde de colinde si de lansari de carte cand totul se prabuseste in jur ? cat de detasata de soarta acestui popor se arata familia regala !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sustin Monarhia de aceea chem Casa Regala la Pungesti alaturi de poporul roman ! Este timpul Marite Rege sa lupti pentru tara !

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu Pungesti sau fara ,viata merge inainte,parlamentarii nostri sa ia pozitie. doar ei sunt platiti pt asta nu regele,la Savarsin el este alaturi de cei care an de an nu uita ca sunt romani..si sarbatorile trebuiesc traite si pretuite,pt celelalte dupa....Multumim Majestatii sale pt invitatie...mi-as dori si eu sa pot veni...Sarbatori fericite cu sanatate si dorinte implinite !!! Va salut din India

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce se intampla la Pungesti si in tara nu trebuie sa ne opreasca sa sarbatorim Craciunul. Regele bucura oamenii care vin sa-l vada si pastreaza normalitatea de care avem atata nevoie. Regele si Casa Regala fac oricum mult bine unei tari care si-a ales singura conducatori ticalosi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca in Romania ar fi fost monarhie, Majestatea sa ar fi cerut explicati primului Ministru,
    -Da nui, asa ca cereti voi alegatori explicati alesilor.
    -In mod sigur alesi vostri,Agamita Dandanache, Farfuridi,Brinzovenescu,vor raspunde

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.