Monarhiștii clujeni i-au cântat Principesei Margareta 'La mulți ani' în centrul orașului Cluj-Napoca

Câteva zeci de persoane i-au cântat miercuri principesei Margareta "La mulți ani" în Piața Unirii din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României


Evenimentul a fost organizat de Clubul Monarhiștilor Clujeni pentru sărbătorirea zilei de naștere a principesei Margareta, care a împlinit 65 de ani.

"Monarhiștii clujeni urează astăzi Alteței Sale Regale Principesa Margareta 'La mulți ani'. Îi urăm multă sănătate și spor în activitatea pe care o desfășoară pentru binele întregului popor. Este un moment în care să aducem aminte tuturor de istoria care a fost deformată în atâția ani de comunism și de familia regală", a declarat președintele Clubului Monarhiștilor Clujeni, Vasile Moraru.

Simpatizanții Casei Regale au intonat și "Imnul Regal" și au oferit narcise femeilor care treceau prin Piața Unirii.

Trecătorilor li s-au oferit și pliante cu informații referitoare la principesa Margareta, născută la Lausanne (Elveția), în 1949, precum și cu un interviu în care aceasta evocă anumite amintiri legate de România și de istoria familiei.

Principesa Margareta este prima fiică a fostului suveran Mihai I al României și a soției sale, principesa Ana de Bourbon-Parma.

În 1997, regele Mihai a numit-o pe principesa Margareta drept succesoare la conducerea Casei Regale de România.

Agerpres

Un comentariu:

  1. Astept cu speranta ziua in care ne vom adresa Altetei Sale cu " Majestate ", ziua in care Casa Regala a Romaniei isi va recapata locul de drept, in istoria acestei tari ! Loc uzurpat de comunisti si de cei care i-au urmat .

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.