Principesa Margareta, despre revenirea la monarhie: „O să fie foarte frumos”

Principesa Margareta consideră un lucru "foarte frumos" eventualitatea ca poporul român să se pronunțe, în cadrul unui referendum, pentru revenirea la monarhie.

Principesa Margareta la Ateneul Român

"O să fie foarte frumos. Dacă sunt cu tinerii, sunt mereu pregătită pentru orice lucru frumos. Astă seară este o seară a muzicii, a tinerilor, a regelui. Și ăsta e cel mai mai frumos lucru pentru România, pentru că avem acum speranță în viitor", a declarat principesa sâmbătă, răspunzând unor întrebări adresate de presă la finalul unui concert caritabil la Ateneul Român.

În altă ordine de idei, principesa a mai spus că Regele Mihai I "este foarte bine" și că va veni în țară de Crăciun, la Săvârșin.

Referindu-se la programele de susținere a tinerilor talentați de către fundația care îi poartă numele, principesa a menționat că este dorința regelui să ajute tinerii români.

"El mereu a fost alături de tineri. Mereu. A fost și un rege foarte tânăr. Deci el înțelege problemele care sunt pe umerii tinerilor de astăzi foarte bine", a afirmat principesa Margareta.

Concertul caritabil de la Ateneul Român a fost susținut, cu prilejul zilei regelui Mihai, de pianista Alexandra Dariescu și orchestra Fundației Principesa Margareta a României, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Daniel Popescu / Agerpres

9 comentarii:

  1. AM FOST CRESCUT IN SPIRITUL SI PENTRU RESPECTUL CUVENIT FAMILIEI REGALE A ROMANIEI, DE CATRE BUNICII SI TATAL MEU.SANT PENTRU REVENIREA FAMILIEI REGALE PE TRONUL ROMANIEI.
    TRAIASCA MAJESTATEA SA REGELE MIHAI I-ul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ia-l de mana pe hahalera de radu duda si mergeti la puscarie de panarame si impostori ce sunteti!

    Ce treaba are Regele Mihai, fost sef de stat, cu niste mascarici ca margareta si radu duda???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @anonim, ai un limbaj de carciuma din gara de nord. Deci un om cu maniere de lord ca principele radu este "hahalera"...Poti pleca in Koreea de nord. In cativa ani, maxim 4, romania va redeveni monarhie. Traiasca monarhia!!!

      Ștergere
    2. Nu vrei tu sa te duci la pușcărie cu toți hoții si escrocii care -ti arunca si tie câteva frimituri sa nu mori de foame,sa le faci propaganda? propaganda fara doctrina!Sunteți ca in proverbul :la o fata mare si un MAGAR,zbiară!

      Ștergere
  3. Romania nu se va mai intoarce la monarhie,e o oranduire sociala de mult trecuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-as dori sa revină Monarhia în România, în Președinți nu mai am încredere, apoi hai sa ne uitam la la țările care au parte de Monarhie în zilele noastre: Anglia, Danemarca etc...Toate sunt foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Credeti ca de idioti englezii, olandezii, danezii spaniolii au pastrat Moharhia constitu'ionala? Hai sa incercem o comparatie cu minunata noastra "republica", exista oare termen de comparatie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au pastrat-o pur si simplu din inertie, pentru ca nu s-a pus niciodata problema renuntarii la monarhie in acele tari.

      Nici o tara nu a schimbat vreodata forma de guvernamant din senin, fara motiv, doar pentru ca oamenii ar vrea sa incerce ceva nou. Si nu va fi Romania prima tara care sa faca asta. Schimbarile de la monarhie la republica (sau vice versa) nu se fac de regula decat in contextul unor crize profunde - razboaie, revolutii, lovituri de stat, etc.

      Ștergere

Un produs Blogger.