Ora Regelui CXXIV - 10 ianuarie 2015

Regele Mihai I al României, filmări pentru Ora Regelui

Sâmbătă, 10 ianuarie 2015, Televiziunea națională a prezentat prima emisiune din anul 2015 a “Orei Regelui”. TVR1, ora 15. “Ora Regelui” CXXIV este o reluare a emisiunii din 12 iulie 2014. Producător, Lidia Voicu. Realizatori, Camelia Csiki, Ruxandra Țuchel, Bogdan Șerban-Iancu.

Sumarul:

- Recepția oferită de Altețele Lor Regale în onoarea celor o sută de ediții ale emisiunii.

- Culisele filmărilor și imagini inedite cu Majestatea Sa Regele Mihai, nedifuzate până în prezent, fac obiectul unui reportaj dedicat celor o sută de ediții ale emisiunii “Ora Regelui”. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă și să înțeleagă cum funcționează o echipă de televiziune, dar și mărturiile operatorilor de imagine care l-au filmat pe Regele Mihai, de-a lungul timpului.

- Palatul Elisabeta, actuala reședință a Familiei Regale, locul unde Regele Mihai a semnat abdicarea forțată și unde românii vin acum, an de an, să îi ureze Majestății Sale “La mulți ani!“.

- Castelul Peleș, reședința de vară a regilor României, găzduiește, adeseori, ceremonii de decorări sau dineuri la care sunt invitați oameni de stat, ambasadori și personalități ale vieții publice și private.

- Castelul de la Săvârșin și emoția sărbătorilor sfinte petrecute de Familia Regală.

- Domnul ambasador Mihnea Constantinescu vorbește despre activitatea Casei Regale a României în cei 25 de ani de la căderea comunismului, precum și rolul esențial pe care l-a avut Majestatea Sa Regele Mihai în aderarea României la NATO și la Uniunea Europeană.

- Tineri de 14 ani, iubitori de sporturi urbane, vorbesc despre Majestatea Sa Regele Mihai.

Ora Regelui CXXIV poate fi văzută pe Internet (reluarea emisiunii cu numărul 100) la adresa: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-regelui-237912

Niciun comentariu

Un produs Blogger.