Seara Palatului Elisabeta dedicată Federației Române de Scrimă în anul 2016



În prezența Alteței Sale Regale Principele Radu, Sala Regilor de la Palatul Elisabeta a găzduit joi, 24 noiembrie 2016, o seară dedicată scrimei românești.

Cei mai merituoși sportivi ai Federației Române de Scrimă au fost premiați pentru remarcabilele lor rezultate din anul în curs. Federația se află, din anul 2011, sub Înaltul Patronaj al Principelui Radu.

Au primit premii scrimerii medaliați în acest an la Olimpiada de la Rio, la competiții europene și mondiale. Au primit premii cei mai valoroși tehnicieni de la cadeți și juniori, cărora le-a fost dedicat proiectul Federației Române de Scrimă intitulat „Antrenorii campionilor de mâine”!

La eveniment a fost prezent domnul Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Domnia-sa a primit o plachetă din partea Federației Române de Scrimă în semn de recunoștință pentru eforturile susținute depuse în dezvoltarea și promovarea scrimei românești.

Au luat parte sportivele care alcătuiesc echipa de spadă feminin a României, Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop și Loredana Dinu, alături de antrenorii Dan Podeanu și George Epurescu. Echipa de spadă feminin este campioană olimpică la Rio și medaliată cu bronz la Campionatul European de la Torun.

Tehnicienii Ducu Petre, Florin Gheorghe, Cornel Milan, Nagy Lehel, Alexandru Sirițeanu, Sandu Constantin și Lucian Dina au primit premii pentru felul în care au pregătit cadeții și juniorii.

În încheierea evenimentului, Principele Radu a oferit, în Sufrageria Mare a Palatului Elisabeta, o recepție și cadouri din partea Familiei Regale campionilor, sportivilor și invitaților lor.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.