„SCANDALUL“ CNSAS | Ziua 4. Criza „societatii civile“


Mitingul de ieri din Piata Universitatii ne-a aratat ca nu numai CNSAS se afla in criza, ci si asa-zisa "societate civila", care a venit cu solutii absolut aiuristice privind reactivarea Consiliului. Analiza obiectiva si cu argumente legale a fost lasata deoparte, iar "vedetele" protestului au fost lozincarii din Militia Spirituala, ai carei membri si-au facut cultura mai degraba in galeriile echipelor de fotbal decat in biblioteci (stiu ce spun, ii cunosc de cand s-au infiintat). Ce societate civila sunt niste manifestanti care striga: „Ole, ole, ole, Ceausescu-i la CC“, „Pentru noi sinteti un gunoi“ sau „Tariceanu si Basescu sint puii lui Iliescu“ (Mihai, nu prea ati nimerit-o!).
Care sunt solutiile pentru reluarea activitatii CNSAS: revocarea Curtii Constitutionale si a Avocatului Poporului? Refuzul dialogului cu guvernul si inaintarea unor jelbi la Strasbourg? Ridicarea in slavi a lui Basescu si a Monicai Macovei (Andrei Oisteanu, rusinica!). Fiecare a vorbit acolo cam despre ce-l intereseaza. Felicit Asociatia "15 Noiembrie 1987" ca nu s-a bagat in treaba asta murdara.
Pe departe cel mai tupeist in toata treaba s-a dovedit fostul rege Mihai I. Pai el vorbeste de deconspirare, cand are in carca zeci de ani de colaborare cu Securitatea? Va veni timpul cand o sa avem acces si la acele documente!



from: http://ilariont.blogspot.com/2008/02/scandalul-cnsas-ziua-4-criza-societatii.html

Niciun comentariu

Un produs Blogger.