UDREA: "PNL negociază cu Casa Regală reinstaurarea monarhiei"






Secretarul executiv al PD-L susţine că liberalii negociază cu familia Regală să aducă la conducerea României un urmaş al Regelui Mihai sau pe Principele Radu Duda. Un argument adus în susţinerea declaraţiei Elenei Udrea este abordarea acestei teme sâmbătă de către premierul Tăriceanu, care a propus o republică parlamentară sau monarhie constituţională pentru România.

"Avem informaţii sigure că PNL are discuţii avansate cu familia Regală pentru a aduce pe tron o persoană suspectată că ar fi fost colaborator al Securităţii, pe domnul Duda, sau un urmaş al Regelui Mihai", a declarat Udrea la Realitatea.

Pedelista a abordat acest subiect şi pe blogul său personal unde arată că în spatele acestei propuneri a lui Tăriceanu s-ar afla Dinu Patriciu, care ar vrea să îl înlăture pe Traian Băsescu. Ea aminteşte că această idee a fost lansată în 2 mai 2007 de către Patriciu şi susţinută atunci, în perioada cât Traian Băsescu era suspendat, de toţi oamenii lui din PNL.

"Acum, în preajma alegerilor, când tot mai des se vehiculeaza de către PNL şi PSD ideea suspendării din nou a lui Traian Băsescu pentru a fi siguri că rămân la putere, în întâlniri de taina petrecute pe la Snagov, Patriciu repune tema pe tapet şi o relanseaza prin gura lui Tăriceanu", apreciază Elena Udrea despre tema deloc întâmplătoare abordată de Călin Popescu-Tăriceanu, care devine "portavocea lui Patriciu" .

Tăriceanu nu are talentul de a se face credibil

Elena Udrea susţine însă că nu a fost suficient că Tariceanu a învăţat pe dinafară lecţia celor doi “Steini”, consilierii liberalilor Zilberstein şi Flinkenstein, pentru că "îi lipseşte definitiv talentul de a fi credibil în rolul durului pe care aceştia i l-au trasat". "De aceea, tinerii au fost mult mai impresionaţi de bustul gol şi atitudinea sportivă a lui Stolojan decât de şicanele fâsâite ale Premierului", a ironizat Udrea declaraţiile lui Tăriceanu.

"Plecaţi cu copiuţele la ei, fruntaşii PNL au ajuns pe litoral în încercarea de a-şi impresiona tineretul strâns la Costineşti. Pe hârtiuţele scrise de strategii Zilberstein şi Flinkenstein, plătite cu muuuulţi, foarte mulţi bani, erau câteva idei de atac la adresa adversarilor politici, adică ai PDL", a mai scris Udrea pe blog.



http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/818909/UDREA-quotPNL-negociaza-cu-Casa-Regala-reinstaurarea-monarhieiquot/

Niciun comentariu

Un produs Blogger.