Mai mult, Elena Udrea susţine că în spatele acestei propuneri s-ar afla Dinu Patriciu, care ar vrea să îl înlăture pe Traian Băsescu.

"Să nu uităm că Dinu Patriciu a mai avut o propunere de acest gen acum un an de zile, iar în prezent, avem informaţii sigure că PNL duce demersuri cu membrii familiei regale din România. Din sursele noastre am aflat că PNL are discuţii avansate pentru a aduce pe tron o persoană suspectată că a fost colaborator al securităţii, şi anume pe domnul Radu Duda, sau un urmaş al regelui Mihai", a încheiat Elena Udrea.

Elena Udrea: Bustul lui Stolojan mai interesant decât declaraţiile lui Tăriceanu

Elena Udrea a declarat duminică la emisiunea Fabrica de la Realitatea TV că democrat-liberalii au fost mai impresionaţi de bustul lui Stolojan decât de declaraţiile făcute recent de premierul Tăriceanu.

"Declaraţiile lui Tăriceanu nu sunt decât nişte notiţe scrise de Frankenstein şi Silberstein la Bucureşti ca să epateze printre tinerii liberali, ca să facă impresie şi ca să aibă timp să se dea în bărci cu Mazăre", a declarat Elena Udrea.


http://www.realitatea.net/udrea-sustine-ca-pnl-negociaza-cu-casa-regala-pentru-a-reinstaura-monarhia-in-romania_340276.html