Un antrenor la curtea regelui Suediei

Victoria, printesa mostenitoare a Suediei, si-a anuntat logodna si casatoria de anul viitor cu iubitul ei, fost antrenor de fitness, dupa o relatie de sapte ani.Cei doi s-au cunoscut dupa ce tanara printesa s-a inscris la una dintre salile luide fitness din capitala.

Fiica in varsta de 31 de ani a regelui Karl al XVI-lea Gustaf si a reginei Silvia isi va uni destinul cu Daniel Westling, 35 de ani, la inceputul verii lui 2010. Cei doi formeaza un cuplu de sapte ani. Acesta, fost antrenor de fitness, este acum detinatorul unui lant de centre de fitness din capitala Suediei, Stockholm.

Fericita printesa le-a dat vestea viitorilor supusi printr-o inregistrare video transmisa pe Internet cu doua zile in urma. "Cu Daniel alaturi, ma simt ocrotita. Sunt sigura ca ati observat ca in ultimii ani am devenit mai puternica, mai fericita. Si asta datorita lui.

Acum ne pregatim sa ne incepem viata impreuna oficial, sa devenim o familie", a declarat viitoarea regina a Suediei. Stirea s-a raspandit cu rapiditate in intreaga tara, unde familia regala se bucura de o popularitate uriasa. Casa Regala a declarat ca, prin casatorie, Daniel Westling va deveni printul Daniel, duce de Västergötland.
Regele si regina n-au avut obiectii
Viitorii miri s-au intalnit in 2002, cand tanara printesa s-a inscris la una dintre salile lui de fitness din capitala. Victoria este admirata in patria ei - dar si peste hotare - pentru usurinta cu care relationeaza cu oamenii, pentru zambetul ei larg si plin de caldura si pentru impresia mai mult decat placuta pe care a lasat-o in activitatile ei diplomatice, in ciuda varstei ei relativ fragede.

In timpul anuntului oficial, regele Karl, in varsta de 62 de ani si regina Silvia, 65 de ani, si-au exprimat increderea in viitorul lor ginere si convingerea ca va fi un sot excelent pentru fiica lor. Daniel, care provine dintr-o familie de clasa mijlocie din orasul Ockelbo, a fost respins initial de poporul suedez in postura lui de "jumatate" a printesei Victoria.

Acesta a tinut sa mentioneze, dupa anuntarea logodnei: "Stiu ca increderea nu se ofera, ci se castiga. Voi face tot ce imi va sta in putere ca sa castig increderea poporului suedez".
Amoruri controversate
Haakon, printul incoronat al Norvegiei, a luat-o de sotie pe Mette-Marit Tjessem Høiby in anul 2001. Aceasta, fosta chelnerita, la data casatoriei, mai avea un fiu dintr-o relatie anterioara cu un barbat condamnat pentru distribuire de stupefiante. Printesa Stephanie de Monaco s-a casatorit cu fostul ei bodyguard, Daniel Ducruet, in 1995, dupa ce a dat nastere celor doi copii ai lor, Louis si Pauline.

Relatia celor doi a luat sfarsit un an mai tarziu, in momentul in care Daniel a fost filmat impreuna cu o alta femeie, Miss Topless Belgia din acea vreme. In 2000, aceeasi Stephanie a fugit impreuna cu elvetianul Franco Knie, patron de circ si antrenor de elefanti.

Trei ani mai tarziu s-a casatorit, in cadrul unei ceremonii private, cu Adans Lopez Peres, un acrobat de circ portughez. In 2004 au divortat. In 2004, printul incoronat al Danemarcei, Frederik, a facut nunta cu Mary Donaldson, o femeie
de afaceri din Australia. Tot in decursul acelui an, printul Felipe din familia regala a Spaniei, a luat-o in casatorie pe jurnalista Letizia Ortiz, femeie divortata si nepoata de taximetrist.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.