Radu Duda vrea consilieri din SUA

Recent lansat în cursa prezidenţială, Principele Radu Duda a început, astăzi, o vizită de trei zile în judeţele Covasna şi Harghita „lăsate în izolare timp de douăzeci de ani, în ciuda poziţiei lor centrale pe harta ţării”.

În timpul vizitei de astăzi, Principele Duda a declarat că, până la startul campaniei electorale, va cheltui între 5 şi 10.000 de euro lunar din veniturile Casei Regale.

”Cheltuielile vor fi de 5-10.000 de euro pe lună pentru deplasări prin ţară. Nu am făcut încă o estimare a costurilor campaniei pentru Preşedinţia României. Mi-aş dori să apelez la 2-3 consilieri din Statele Unite, colaboratori ai preşedintelui Obama, doar pentru consiliere, nu să-mi organizeze campania”, a declarat Radu Duda.

După ce a vizitat Târgu Secuiesc şi s-a întâlnit la Sfântu Gheorghe cu cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Covasna, Principele Duda a declarat că locuitorii acestei zone sunt victime ale intereselor liderilor politici, care i-au folosit electoral.

„Puteţi incerca să atrageţi turişi din India”

Ca soluţie pentru scoaterea celor două judeţe “excesiv politizate din izolare”, Principele a propus exploatarea potenţialului turistic a zonei, pe care a caraterizat-o ca fiind una foarte frumoasă, folosind ca argument prezenţa aproape anuală în zonă a prinţului Charles, moştenitorul tronului britanic. „Prinţul Charles vă vizitează în fiecare an şi el nu candidează la preşedinţia României”, a glumit Radu Duda, care le-a propus vicepreşedinţilor CJ Covasna să se concentreze pe dezvoltarea turismului.

Candidatul independent a venit chiar cu ideea de a susţine promovarea turistică a zonei în Orientul îndepărtat şi în India. „Puteţi incerca să atrageţi turişi din India” a spus Radu Duda, care a adăugat că cei peste 300 de milioane de reprezentanţi ai clasei de mijloc din India pot fi o importantă sursă de venit pentru turismul din Covasna şi Harghita. „Nu au pretenţii mari, şi sud-estul Europei le este necunoscut”, a mai spus Principele.

Vizita Principelui Radu Duda în judeţul Covasna a continuat cu o întâlnire cu asociaţia a oamenilor de afaceri, una cu intelectualii, după care era programată o vizită în staţiunea Balvanyos şi o deplasare la lacul Sfânta Ana. Până vineri dimineţă, Duda va vizita judeţul Harghita şi va participa la diverse întâlniri la Odorheiul Secuiesc, Cristurul Secuiesc, Miercurea Ciuc si Gheorgheni.

Evenimentul Zilei

Niciun comentariu

Un produs Blogger.