Principesa Margareta si Principele Radu la Londra

Miercuri 11 noiembrie, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare si Principele Radu ai Romaniei au fost primiti la Palatul Buckingham de Majestatea Sa Regina Elisabeta II a Marii Britanii si Irlandei de Nord.

In aceeasi zi Altetele Lor Regale au participa in Piata Sloane la ceremoniile dedicate comemorarii eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial.

Principesa Margareta si Principele Radu se afla la Londra in perioada 11 - 17 noiembrie, unde au stabilite numeroase intalniri cu personalitati din mediul diplomatic si de afaceri dar si cu reprezentanti ai societatii civile si voluntari ai FPMR si ai altor organizatii non-guvernamentale.

In 17 noiembrie Altetele Lor Regale vor participa la Gala Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei UK Trust, fondurile obtinute urmand sa fie folosite in doua dintre programele fundatiei: Centrul intergenerational comunitar "Generatii" si programul "Fondul special pentru copii".

Principesa Margareta si Principele Radu vor participa in aceeasi perioada si la intalnirea anuala a Comitetului Director al fundatiei.

http://www.princeradu.ro/

Niciun comentariu

Un produs Blogger.