Principele Radu: Nu mai candidez la Preşedinţia României

Principele Radu: Nu mai candidez la Preşedinţia României

Principele Radu nu mai doreşte să candideze la funcţia de preşedinte al României, potrivit declaraţiilor făcute vineri, la Deva, cu prilejul lansării volumului său 'Provizoratul istoric'.


'Încercarea mea (din anul 2009, n.red.) a fost una de a salva instituţia preşedintelui României de această confuzie extraordinară pe care o adânceşte în fiecare zi, prin politizarea excesivă a funcţiei. A fost un semnal de alarmă dat societăţii româneşti, că nu poate merge mai departe dacă nu are în funcţia supremă în stat un om care să prezinte, cu adevărat, echilibrul şi armonia ţării. Se pare, însă, că românii gândesc altfel şi mă bucur pentru fiecare izbândă a lor şi a noastră, în fiecare zi', a spus Principele Radu.

Principele Radu şi-a lansat, vineri, la Deva, volumul 'Provizoratul istoric', cartea fiind apărută la Editura Polirom, în urmă cu două luni. La eveniment au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, oameni de cultură locali, cadre didactice, scriitori.

Cartea s-a bucurat de succes în rândul celor prezenţi, volumele pregătite pentru manifestarea culturală fiind insuficiente faţă de numărul solicitărilor.

Agerpres

2 comentarii:

  1. Acestui om i s-a fc o mare nedreptate de catre institutiile mafiote ale statului.ar fi meritat mai multa consideratie din partea a ns a tuturor.ar fi fost momentul sa deschidem ochii spre alte zari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Membrii Familiei Regale au la baza o educatie care ii deosebeste de restul societatii.Acestia in comportamentul personal sunt extrem de rigurosi cu Ei insasi.Respectul datorat populatiei,decurge si din buna pregatire politica, sociala.
    Participarea la alegerile prezidentiale 2009,ale ASR Principele Radu a Romaniei ,a avut pentru romani o importanta covarsitoare.Cu aceasta ocazie s-a reluat de catre multime discutia privind baza legala sau ilegala a infiintarii Republicii Populare Romane in data de 30 dec.1947.Deasemeni s-a precizat ca abdicarea sub presiune a MS Regelui MihaiI,a ramas nula de drept.Aceste adevaruri au fost ascunse poporului roman 63 de ani.
    Un val de simpatie s-a revarsat asupra Casei Regale.
    ASR Principele Radu a fost noutatea spirituala a alegerilor prezidentiale.Un om de stat concura cu niste oameni politici pentru prezidentiale.Romanii de valoare au inteles.Reusita politicienilor era asigurata.Tara trebuia manata spre declin.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.