Principele Radu şi Principele Nicolae se află într-o vizită oficială în Regatul Haşemit al Iordaniei

Principele Radu şi Principele Nicolae se află într-o vizită oficială în Regatul Haşemit al Iordaniei

În perioada 24-28 noiembrie 2013, Alteţele Lor Regale Principele Radu şi Principele Nicolae ai României se află într-o vizita oficiala în Regatul Haşemit al Iordaniei.

Vizita Alteţelor Lor Regale este organizata cu concursul Ministerului Afacerilor Externe, pentru a promova cooperarea economica între tarile noastre şi pentru a încuraja proiecte în domeniul educational, cultural şi social.

Principele Radu si Principele Nicolae ai României vor avea întâlniri cu membrii Familiei Regale Iordaniene, cu Prim-ministrul Regatului Haşemit, dar şi întâlniri economice cu miniștri din guvern, camere de comerț, companii private și reprezentanți ai mediului economic iordanian, precum si cu un mare numar de reprezentanti de seama ai comunitatii romano-iordaniene.

Este cea de a 11-a vizita externa publica a Familiei Regale a Romaniei din 2013 şi cea de a şasea vizita în Regatul Haşemit, după ce Majestăţile Lor au efectuat o vizita în anul 1995, Principesa Moştenitoare şi Principele Radu în 1996, Principele Radu în 2004, Principesa Moştenitoare şi Principele Radu în 2010 şi 2012.

Majestatea Sa Regele Mihai, Principesa Moştenitoare şi Principele Radu s-au întâlnit în anii din urmă în numeroase ocazii, în Europa, cu Majestăţile Lor Regele Abdullah II şi Regina Rania.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.