Fundaţia Principesa Margareta a României organizează "Seri de poveste 2013" - Eroii de basm prind viata prin vocea povestitorilor celebri la Carturesti

Fundaţia Principesa Margareta a României organizează Seri de poveste 2013 - Eroii de basm prind viata prin vocea povestitorilor celebri la Carturesti

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si Libraria Carturesti organizeaza intre 10 si 14 decembrie cea de-a saptea editie “Seri de Poveste”, eveniment gratuit dedicat tuturor copiilor.

In fiecare seara, incepand cu ora 19.00, in mansarda librariei Carturesti din Arthur Verona 13-15, actori celebri, personalitati indragite de copii si vedete vor da glas eroilor de basm, citind celor mici din Cartile Copilariei, oferindu-le momente de teatru si chiar interpretari muzicale.

Se alatura acestui proiect conferind o valoare deosebita fiecarei seri: actorii Dan Puric, Eugen Cristea şi Cristina Deleanu alaturi de teatrul Zurli, Muzicantii Voiosi si corul Miniton. Protagonisti ai Serilor de poveste sunt si vedetele Bianca Brad, Virgil Iantu si Sore, fiecare urmand a le dezvalui celor mici, intr-o maniera unica, basmele de ieri si de azi.

Fiecare lectura ii va purta pe copii intr-o lume fantastica prin momente interactive pline de invataminte si de surprize. Copii pot lua parte si la un atelier creativ LEGO unde isi pot construi personajul preferat din povestea pe care ascultat-o sau vizionat-o in mansarda Librariei Carturesti Verona.

Accesul la eveniment este gratuit. Pentru a ne anunta prezenta, va rugam sa ne scrieti pe adresa seridepoveste@principesa.ro, mentionand numele si varsta copiilor participanti, precum si ziua in care doriti sa participati.

Pe langa latura publica, educationala, evenimentul Seri de Poveste are drept scop strangerea de fonduri pentru copiii mai putin norocosi, sprijiniti prin proiectul Fondul Special pentru Copii al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei: copii ce provin din familii sarace si dintr-o familie cu grave nevoi sociale care risca sa abandoneze scoala din cauza lipsurilor materiale.

Sustineti cu o donatie online acest Fond si fiti alaturi acestor copii. Suma donata acum Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei le transforma lumea intr-una mai frumoasa de Sarbatori.

Programul Serilor de Poveste este accesibil aici.

Evenimentul Seri de Poveste, editia 2013, si Fondul Special pentru Copii beneficiaza de sprijinul BCR, Johnson Wax si Cosmote, Romatsa, DentalMed Luxury Dental Clinic, Albalact - Fulga, LEGO, Editura Curtea Veche.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.