Principele Suveran de Liechtenstein, omagiat la Cluj

Principele Suveran de Liechtenstein, omagiat la Cluj

Alteța Sa Regală Principele Radu va reprezenta Familia Regală a României mâine, la Cluj, unde Universitatea Babeș-Bolyai va decerna, într-o ceremonie publică, titlul de Doctor Honoris Causa Alteței Sale Serenisime Hans Adam al II-lea, Principele Suveran de Liechtenstein.

Hans Adam al II-lea s-a născut în 14 februarie 1945 și este Suveranul Principatului Liechtenstein din anul 1989, când a succedat tatălui său, Principele Suveran Franz Josef al II-lea.

Alteța Sa Serenisimă a fondat în anul 2000 Institutul Liechtenstein de la Universitatea Princeton din Statele Unite ale Americii și este autorul unei cărți celebre, “Statul în al Treilea Mileniu“, publicată în mai bine de cincisprezece limbi, în multe țări ale lumii.

Familia Regală a României a fost gazda Alteței Sale Serenisime Principele ereditar Alois și a Alteței Sale Regale Principesa ereditară Sophie de Liechtenstein, la București și Sinaia, în vizita lor din iunie 2011. De asemenea, Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au vizitat Familia Princiară de Liechtenstein la reședința privată în august 2012, iar în aprilie 2013 au vizitat Institutul Liechtenstein de la Universitatea Princeton.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.