Principele Radu i-a inchis usa in nas lui Basescu la nunta de diamant a parintilor sai

Presedintele Traian Basescu nu a fost nici macar invitat la nunta de diamant al Regelui Mihai si a Reginei Ana, astfel explicandu-se faptul ca seful Statului nu a vrut sa dea detalii cu privire la absenta sa de la evenimentul desfasurat la Ateneul Roman. Ziarul "Cotidianul" informeaza, vineri, ca motivul pentru care Basescu a fost "uitat" de Casa Regala este acela ca lista de invitati a fost facuta de Principele Radu, despre care se cunoaste ca are un conflict cu presedintele.
Printre cele 1.000 de persoane invitate la nunta de diamant s-au numarat, in schimb, fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu, precum si oamenii de afaceri Dan Voiculescu si Dinu Patriciu.
Informatia ca presedintele si apropiatii sai nu au fost invitati a fost confirmata, pentru "Cotidianul", atat de surse din Casa Regala, cat si, implicit, de la Cotroceni, de la care am primit urmatorul raspuns: "Administratia Prezidentiala nu comenteaza in nici un fel lipsa invitatiei". Acest fapt explica de ce Traian Basescu si-a motivat absenta la evenimentul de la Ateneu prin raspunsul 'Nu a fost in programul meu".
Oficial insa nici Casa Regala, nici Presedintia nu vor sa faca vreo declaratie, asteptand ca partea cealalta sa faca mai intai primul pas. Motivul secret pentru care presedintele nu s-a gasit pe lista invitatilor de la nunta de diamant se pare ca il cunoaste in primul rand ginerele regelui, Principele Radu Duda, care, impreuna cu sotia sa, s-a ocupat de organizarea evenimentului. 'Lista invitatilor nu au facut-o Maiestatile lor. A fost un eveniment organizat de familie pentru ei. Nu va pot spune daca domnul presedinte a fost sau nu invitat pentru ca nu sunt autorizat“, spune Cristian Cosmin, consilierul principelui Radu, indicandu-i pe Simina Mezincescu si Secretariatul de la Palatul Elisabeta ca surse autorizate.

sursa: http://www.LiveNews.ro

2 comentarii:

  1. Ori nu inteleg eu, ori nu inteleg eu... Adica este invitat criminalul, odiosul, pro-sovieticul Iliescu, cel care a avut in mana intoarcerea Basarabiei la Romania in anii '90, intoarcerea la monarhie tot in anii '90, trimitandu-l pe Regele Mihai I de Romania inapoi acasa (lumea uita ca Regele nu a fost lasat de Ilici sa revina in tara dupa lovilutie, decat abia in '92), dar nu este invitat Basescu pentru ca... ce?! Pentru ca exista o "neintelegere" intre cine si cine?
    Acum Monarhie? Nu se poate decat prin referendum. Iar romanul a fost in ultimii 19 ani suficient de indobitocizat, incat sa respinga ideea. Asta in ciuda faptului ca habar nu are ce presupune ideea de Monarhie Constitutionala.
    Anyway... vad ca Base e mai injurat decat Ilici, aici. Si asta nu o inteleg. Ilici i-a facut Regelui Mihai cel mai mare rau din ultimii 50 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul Radu Duda si familia acestuia de la Iasi este foarte bine cunoscuta de dl.Iliescu.Iliescu avea o buna relatie cu familia Duda pe vremea cand era Prim secretar la IASI. Casa Regala este din pacate infiltrata de comunisti/securistii interni ai RSR, prin vlastarele lor imbogatite si prin complicitati de tot felul.Prin Dinu Patriciu Casa Regala devine prietena cu Dl.Putin. Interesul Casei Regale ,acela de a recupera bunurile si o pozitie de influenta in structurile actualei Romanii au fost atinse. Romanii au un proverb " spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti". Mai ieri domnul Duda a fost invitat de Bogdan Chireac. Deci alianta PNL-PSD este sustinuta de Duda care face destul de dificila recastigarea credibilitatii Monarhiei. Traiasca Regele Mihai!Pentru moment Presedintele TRAIAN BASESCU a condamnat OFICIAL COMUNISMUL. Daca Iliescu are trecere la Majestatea Sa...Nu cred ca cei ca Elisabeta RIZEA ar fi apreciat insa ,cu bunul lor simt poate ca ar fi spus oftand: " Eh,ce vrei maica, comunistii sunt foarte periculosi si murdaresc peste tot. Oamenii nu-s toti la fel. Sunt mai tari sau mai slabi,cum i-a lasat Bunul Dumnezeu."

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.