Fundatia Principesa Margareta a Romaniei relanseaza programul Tinere Talente




Fundatia Principesa Margareta a Romaniei relanseaza programul Tinere Talente

Programul sustine tinerii talentati in domeniul artelor plastice, muzicii, teatrului si filmului, care provin din familii defavorizate.

Sambata, 25 octombrie, de la ora 18, la Ateneul Roman, maestrul Dan Grigore - unul din cei mai cunoscuti si mai apreciati pianisti romani contemporani - va sustine un recital caritabil, in beneficiul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Banii stransi vor fi folositi pentru relansarea unui program de burse de studiu pentru tinerii talentati aflati la inceputul carierei artistice - “Tinere Talente”.

Sponsorul principal al acestui eveniment este compania de mobilier de lux Class Living. Printre parteneri se numara si Enel, Franke, Salans, Bursa de Valori Bucuresti, Residence Hotels, Distrigaz Sud, Babel Communications, Romfilatelia, Cramele Halewood si Asmita Gardens.

Maestrul Dan Grigore va interpreta piese ale compozitorilor W.A. Mozart, Ludwig van Beethoven, Franz Liszt, Claude Debussy, George Enescu, Serghei Rahmaninov si Frédéric Chopin. Biletele se pot cumpara din reteaua magazinelor Diverta si online de pe www.ticketpoint.ro. Locurile au preturi cuprinse intre 200 si 350 RON.
Dan Grigore
Acesta nu este primul eveniment de fundraising organizat de Fundatie pentru programul "Tinere Talente". In septembrie 2007, in cadrul "Luxury Show", a avut loc o Seara Caritabila. Prin intermediul unei licitatii, a vanzarii de bilete de tombola si a sponsorizarilor, s-au strans aproximativ 30.000 de euro.

Banii obtinuti nu au fost insa suficienti pentru atingerea obiectivelor programului. Fundatia a oferit totusi burse intre 500 – 1.500 de euro pentru 7 tineri talentati. De asemenea, a finantat cu 5.000 de euro 2 worksopuri in cadrul Festivalului de muzica de camera SoNoRo.

In acest an, datorita evenimentelor organizate si parteneriatelor stabilite, reprezentantii Fundatiei cred ca vor reusi sa relanseze cu succes “Tinere Talente”.

Programul sustine si promoveaza tinerii talentati in domeniul artelor plastice, muzicii, teatrului si filmului, care provin din familii defavorizate. Ei vor fi sprijiniti prin burse si prin finantarea unor proiecte artistice.

***
Fundatia Principesa Margareta a Romaniei este o organizatie neguvernamentala, fondata in 1990, de Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei cu sprijinul tatalui sau, MS Regele Mihai. Fundatia militeaza pentru promovarea educatiei si a talentului individual.

http://www.responsabilitatesociala.ro/stiri-csr/fundatia-principesa-margareta-a-romaniei-relanseaza-programul-tinere-talente.html

Niciun comentariu

Un produs Blogger.