Federatia Romana de Karate Traditional invitata la Palatul Elisabeta


Vineri, 12 decembrie, Federatia Romana de Karate Traditional a fost prezenta prin reprezentantii sai la intalnirea de sfarsit de an cu Majestatile Lor Regele Mihai si Regina Ana impreuna cu Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu ai Romaniei, eveniment desfasurat la Palatul Elisabeta.

Au fost prezenti din partea FRKT: sensei Dan Stuparu-presedinte FRKT, Constantin Caliman - director marketing, insotiti de instructorii Nicu Marandici, Aurelian Nicolae, Liviu Apostol, Adrian Manea, Caraba Florin, Nedeloiu Adrian cu sportivi de la cluburile Chelsea, Roxi Dojo, Olimpia si Condo Bucuresti, Scoala Happy Planet Kids Bucuresti precum si de la cluburile Conpet Petrolul, Petrom si Washi din Ploiesti precum si Asagi Breaza.

In ajunul Sarbatorilor de iarna, Federatia Romana de Karate Traditional, aflata sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei, a transmis urari de sanatate Familiei Regale ocazie cu care s-au petrecut cateva momente impreuna cu Majestatile Lor si Altetele Lor Regale si pentru a discuta proiectele viitoare ale karateului traditional din Romania.

Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei le-a urat bun venit tinerilor karateka si i-a felicitat pentru ‘’succesele extraordinare obtinute anul acesta la Campionatul Mondial de la Vilnius si la Campionatul European de la Praga”.
“Regii si Principii Romaniei s-au implicat dintotdeauna in sustinerea sporturilor si a marilor sportivi. Si noi continuam astazi cu bucurie aceasta traditie, cu atat mai mult cu cat sportul in cauza, karate traditional, este nobil, datator de disciplina, cavalerism, spirit de raspundere si generozitate.” a declarat Principele Radu al Romaniei.

Sensei Dan Stuparu a spus in alocutiunea sa : ”Este o deosebita onoare sa fim primiti de Familia Regala. Ii suntem recunoscatori Majestatii Sale Regelui Mihai pentru toate eforturile pe care le-a dedicat sprijinirii sportului dar mai ales pentru ca a stat alaturi de natiunea romana, careia i-a inchinat intreaga sa viata, pentru ca Romania sa devina ceea ce este azi. Regele Mihai este pentru noi un luptator, si, pentru ca ii dorim sa ramana un luptator, ii oferim acest semn al profundei noastre aprecieri.”, inmanandu-i Regelui Mihai o sabie de cavaler, creata special pentru aceasta ocazie.

Au urmat discutii informale intre membri Familiei Regale si reprezentantii FRKT. Toti cei prezenti care au solicitat autografele Majestatilor Lor si ale Altetelor Lor Regale, le-au primit entuziasmati Regina Ana incurajandu-I pe cei mai tineri sa faca demonstratii de maiestrie, urmarite cu interes.

Copiii au primit din partea Familiei Regale cate un mic dar de Craciun si tratatii potrivite cu sarbatoarea crestina care se apropie.

Multumim pe aceasta cale Casei Regale a Romaniei dorindu-le totodata “Sarbatori Fericite” si un calduros “La Multi Ani” !


http://www.chelsea-bucuresti.com/eveniment/2009/01/19/federatia-romana-de-karate-traditional-invitata-la-palatul-elisabeta/

Niciun comentariu

Un produs Blogger.