Trei zile de sarbatoare regala! Principesa Margareta la 60 de ani


Principesa Margareta

Ca in orice poveste cu regi si regine, implinirea a 60 de ani nu avea cum sa treaca neobservata pentru Principesa Margareta.

Sambata, Alteta Sa Principesa Margareta, insotita de Principele Nicolae, a vizitat fundatia care-i poarta numele, iar copiii au asteptat-o cu tort si flori. Asta dupa ce vineri seara, la Opera Romana, a avut loc un spectacol in cinstea sarbatoritatei.

A fost o seara magica la Opera. Venita impreuna cu Principele Radu, Regele Mihai si Regina Ana, Principesa Margareta a purtat o spectaculoasa rochie de bal, pe masura rangului. Rochia pretioasa din matase cu dantela a fost completata cu un colier de perle. A zambit tot timpul si si-a salutat prietenii.

In sala au fost sute de colaboratori, amici sau rude ale familiei regale dar, contrar asteptarilor, spectacolul n-a fost tocmai unul clasic. Primul care a urcat pe scena a fost Smiley. I-a urat "La multi ani" si a cantat o piesa in premiera. A urmat Aura Urziceanu.

Invitatii din Europa sunt de trei zile in Romania. Vineri au fost la Castelul Peles, iar joi au participat la receptia-surpriza, organizata in mare taina de Principele Radu. Principesa Margareta a implinit joi 60 de ani.

ProTV

Niciun comentariu

Un produs Blogger.