Autocarele care transportau invitatii Principesei Margareta, implicate intr-un accident in Capitala

Doua autocare care ii transportau pe invitati la Jubileul Principesei Margareta, de la Castelul Peles in Capitala, s-au ciocnit, vineri, pe DN1, in apropierea Aeroportului Baneasa, unul dintre pasageri fiind usor ranit, au declarat politistii de la Circulatie.

Accidentul a avut loc in jurul orei 16.20, la intersectia Bulevardului Aerogarii cu Soseaua Bucuresti-Ploiesti. Cele doua autocare mergeau unul in spatele celuilalt, iar in urma unei frane bruste a autocarului din fata, soferul celui de-al doilea nu a mai avut timp sa il evite si l-a lovit in spate.

Cele doua autocare au suferit avarii, iar unul dintre pasageri a fost usor ranit. Pasagerii erau oaspetii din tara si din strainatate veniti pentru aniversarea Principesei Margareta, sarbatorita in perioada 26-28 martie la Bucuresti si Sinaia. Potrivit reprezentantilor Casei Regale, invitatii sunt in siguranta si vor asista in aceasta seara, de la ora 18.30, la un spectacol la Opera Nationala Bucuresti, urmat de un cocktail la Muzeul Operei.

Vineri, Regele Mihai, Principesa Margareta, Principesa Elena, Principesa Irina, Nicolae, Karina, Alexander Nixon si John Walker au vizitat Castelul Peles, impreuna cu oaspetii internationali, incepand cu ora 11.00. Principesa Margareta si oaspetii sai vor vizita, sambata, de la 11.00, Centrul "Generatii" al Fundatiei "Principesa Margareta a Romaniei".

kappa.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.