Crin Antonescu, la onomastica Regelui Mihai: „N-am făcut niciodată un secret din opţiunea mea monarhistă. Monarhia poate fi un proiect”



Preşedintele liberal Crin Antonescu a spus, luni seara, de pe scena Ateneului Român, că "monarhia poate fi un proiect" dacă există "imaginaţie şi curaj".

Liderul PNL, care a subliniat că n-a făcut niciodată "un secret din opţiunea monarhistă", a avansat acest proiect cu prilejul zilei onomastice a Regelui Mihai. Vorbind în calitate de profesor de istorie, Antonescu a continuat amintind că "monarhia e cam toată cartea de istorie a României" şi s-a arătat convins că "după 20 de ani de aventuri nefaste ale prezidenţialismului în România, "Regele şi Patria" ne dau coeziune şi forţă".

Ceremonia, de la care suveranul a lipsit, dar la care au fost prezenţi Principesa Margareta şi Prinţul Radu, i-a omagiat pe participanţii primei mari manifestaţii anticomuniste de acum 65 de ani, în majoritate studenţi liberali şi ţărănişti, care au protestat contra noului regim sovietic, scandând, în faţa Palatului Regal, "Regele şi Patria".

Prezent la Ateneu, actorul Victor Rebengiuc a repetat, în aplauzele sălii, sloganul civicilor monarhişti din urmă cu 20 de ani: "Monarhia salvează România".

Gândul

Un comentariu:

  1. Crin Antonescu a spus:"Regele si Patria" ne da coeziune si forta"si:"Monarhia poate fi un proiect.Ne trebuie imaginatie si curaj".
    A pus punctul pe "i".
    Asta va trebuie dle Presedinte Crin Antonescu:Curaj!
    Asta le lipseste romanilor:Curajul.Dar, curajul vine de la maretele umbre regale:Regele Carol I,Regele Ferdinand,MS Regele Mihai I, aici de fata!de la Reginele noastre intelepte si devotate,de la ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei,ASR Principele Radu.
    La ochii dv.de vultur se potriveste MONARHIA!
    Suntem multi alaturi de PNL si de dv.
    ACUM!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.