Principesa Mostenitoare si Principele Radu se intalnesc cu Principele de Wales

Principesa Mostenitoare si Principele Radu se intalnesc cu Principele de Wales

Astazi, 2 februarie 2011, la Londra, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare si Principele Radu ai Romaniei vor intalni la Clarence House, resedinta oficiala a mostenitorului Coroanei britanice, pe Alteta Sa Regala Principele Charles. Intalnirea va avea un caracter privat.

Evenimentul are loc in cadrul unei vizite pe care Principesa Margareta si Principele Radu o efectueaza in Marea Britanie in perioada 31 ianuarie – 4 februarie.

In cadrul vizitei Altetele Lor Regale se vor intalni cu reprezentanti ai mediului de afaceri, ai societatii civile, reprezentanti ai unor organizatii neguvernamentale si oameni de cultura.

Principesa Margareta si Principele Radu vor incerca in cadrul acestei vizite sa avanseze proiecte intre Marea Britanie si Romania, in diverse domenii, pentru anul 2011.

2 comentarii:

  1. Astept cu interes detalii privind rezultatele vizitei. Acest gen de intalniri pot constitui reale motive de speranta pentru schimbarea in bine a starii generale a societatii romanesti si a imaginii natiunii pe plan international.
    Renasterea sperantei in revenirea Romaniei la monarhia constitutionala este evidenta. Aceasta vizita poate sa constituie un eveniment important pentru Romania. ASR Printul Charles este un fin cunoscator al realitatilor romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Respect Familiei Regale a Romaniei!!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.