AKZO NOBEL – Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

AKZO NOBEL – Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

Compania Akzo Nobel Romania a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru urmatorii trei ani.

Titlul i-a fost inmanat, chiar de catre Majestatea Sa Regele Mihai, lui Marius Pintea, Manager General Akzo Nobel Romania, in cadrul ceremoniei care a avut loc pe data de 27 octombrie la Sala Regilor a Palatului Elisabeta, in prezenta membrilor Familiei Regale.

Akzo Nobel furnizeaza Casei Regale produse din gamele Dulux, Sadolin si Hammerite pentru reconstructia si restaurarea Castelului si Parcului Regal Savarsin. Familia Regala apreciaza rezultatele folosirii vopselelor si considera Akzo Nobel un partener de incredere.

Vopselele Akzo Nobel se remarca prin durabilitate, constanta culorii si usurinta de aplicare, fiind prima alegere a multor constructori si renovatori de locuinte. De asemenea, Akzo Nobel ofera asistenta specializata necesara utilizatorilor pentru a obtine cele mai bune rezultate.

"Este o mare onoare pentru noi faptul ca am primit aceasta distinctie. Suntem bucurosi ca putem sprijini actiunile Casei Regale oferind lacurile si vopselele Akzo Nobel. Este o placere sa contribuim la acest proiect si o ocazie extrem de rara de a demonstra ca ne plac provocarile si ca ne dedicam actiunilor in care suntem implicati” , a declarat Marius Pintea, Manager General Akzo Nobel Romania.

Distinctia de Furnizor al Casei Regale a Romaniei reprezinta recunoasterea standardului ridicat al produselor si a gradului inalt de profesionalism al companiei. Acest titlu este oferit persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii catre Casa Regala, timp de cel putin un an.

casamea.ro

2 comentarii:

  1. de la abdicare romania nu mai are casa regala

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua,
    Presupun că acest blog este unul oficial. Dar chiar dacă nu este, are o tematică profund nobilă, dacă-mi este permisă exprimarea.
    De aceea vă sugerez să luați în considerare renunțarea la Anunțurile Google. În opinia mea Casa Regală nu trebuie să faca reclamă la nimic. Fie-mi iertată exprimarea, este Casa Regală nu o casă de comenzi online.
    Din acest punct de vedere cred că mult mai nimerit ar fi să creați o pagină specială dedicată furnizorilor oficiali în care care să explicați ce presupune acest statut și să amintiti, eventual cu link-uri, care sunt companiile care și-au câștigat acest renume.
    Pe de altă parte, alăturarea Regelui cu pastilele de slabit din varză (vezi banda din dreapta) sau a Casei Regale cu soluții de slabit rapid, creșterea prepelițelor, cursurile de project management, învățarea rapidă a limbilor străine, și alte asemenea link-uri, le-aș spune ”lumești”, (vezi antetul paginii) dă o notă, în opinia mea, de banal unui subiect atât de profund, sentimental, istoric, politic, național chiar, cum este Casa Regală, monarhia în general, în România. V-aș sugera ca în antet să alăturați blazonului Casei Regale și deviza acesteia, iar în banda din dreapta postați doar știri și link-uri către pagini conținând detalii despre activitatea publică, eventual și privată, dar cu mare atenție, a Casei Regale, a membrilor săi.
    Mi-aș permite să vă sugerez ca la construcția acestui site, sau blog, să aveți permanent în vedere valorile Casei regale, demnintate (în primul rând), moralitate, disticție, cultură, eleganță (în toate sensurile cuvântului), sau altfel spus, acele valori care sunt temelia acestui edificiu social, Casa Regală, și care, din păcate, nu se mai regăsesc în România de astăzi. Promovați sistemul de valori al acestei familii miraculoase și nu derizoriul unor activități atât de banale precum slăbitul sau creșterea prepelițelor (nu uitați că de multe ori produsele promovate de aceste sit-uri sunt doar ”scamatorii” pentru naivi).
    Vă rog să luați în considerare că aceste rânduri vă sunt transmise de un republican devenit pro-monarhist tocmai datorită valorilor mai sus menționate ”descoperite” cu uimire în puținele, dar atât de fermecătoarele apariții publice ale membrilor Casei Regale.
    Nu ascundeți ceea ce Casa Regală are mai de preț: noblețea, cea adevărată, născută din demnitatea cu care a rezistat în fața unei furtunoase istorii.
    Cu deosebită considerație,
    Bogdan BACIU

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.