Bucătăria regală, câmp de luptă pentru bloggeri

Principesa Margareta în bucătărie

Aseară, 28 mai 2012, a avut loc la Palatul Elisabeta un eveniment public neobișnuit. Un număr de cinci bloggeri au concurat culinar, inspirându-se din Cartea regală de bucate scrisă de Principesa Moștenitoare Margareta.

Cei cinci, care au o bogată activitate pe Internet, au fost selecționați pentru a se întrece în bucătăria Palatului Elisabeta, în prepararea unora dintre rețetele de la Familiile Regale europene, adunate de Principesa Moștenitoare în volumul publicat de Editura Curtea Veche acum mai bine de un an. Volumul a fost și continuă să fie un best-seller.

Cum blogul meu a împlinit la 6 februarie 2012 cinci ani de existență, sunt nespus de mândru că bloggerii au avut atât de mult succes aseară, în prezența unui numeros contingent de presă. Succesul lor nu este doar unul culinar. Ei au dat dovadă de deschidere, curaj, generozitate și au adus întregii opinii publice un exemplu de creativitate și talent.

Principesa Moștenitoare i-a premiat cu diplome și le-a oferit câte un exemplar din mult râvnita sa carte de bucate. Editorii de la Curtea Veche cer cu insistență Principesei Moștenitoare să scrie cât mai repede al doilea volum de artă culinară regală.

princeradublog.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.