Principele Radu al României a fost primit de Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei

Principele Radu primit de Regele Abdullah al II-lea

Astăzi, marți 26 noiembrie 2013, Alteța Sa Regală Principele Radu a fost primit la Palatul Regal din Amman de către Majestatea Sa Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei. Audiența a avut un caracter privat.

Principele Radu se află, însoțit de Principele Nicolae, într-o vizită în Regatul Hașemit al Iordaniei, de duminică 24 până joi 28 noiembrie 2013.

Altețele Lor Regale s-au întâlnit cu Prim-ministrul Guvernului Iordaniei, ES dl Abdullah Ensour, cu ministrul Agriculturii, dl Akef Al-Zoubi, și cu ministrul interimar al Industriei, Comerțului și Aprovizionării, dna Maha Ali. La întâlniri a participat ambasadorul României în Regatul Hașemit al Iordaniei, ES dl Bogdan Filip.

Principele Radu și Principele Nicolae s-au întâlnit, de asemenea, cu conducerea Camerei de Comerț a Iordaniei, cu conducerea Camerei de Industrie a Iordaniei, cu Jordan Investment Board și cu reprezentanți ai unor companii comerciale private.
În ultima zi a vizitei, Principele Radu și Principele Nicolae vor avea întâlniri cu alți membri ai Familiei Regale iordaniene, cu Camera de Comerț a Municipiului Amman și cu comunitatea româno-iordaniană.

Vizita Familiei Regale a României are ca scop îmbunătățirea relațiilor economice dintre țările noastre, încurajarea inițiativei private, apropierea sectorului privat românesc de cel iordanian și inițierea de proiecte economice comune care să privească regiunea sud-est europeană și Orientul Mijlociu.

Un comentariu:

  1. Ma bucur sa vad implicarea Casei Regale a Romaniei in relatiile internationale ale tarii.
    Stima!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.