Ora Regelui LXXVI - 25 ianuarie 2014

Regele Mihai la o întâlnire cu presa la Palatul Elisabeta, 1944 - Ora Regelui LXXVI - 25 ianuarie 2014
Regele Mihai la o întâlnire cu presa la Palatul Elisabeta, 1944

Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, Televiziunea națională a prezentat a șaptezeci și șasea ediție a emisiunii “Ora Regelui”. Realizator, Marilena Rotaru.

Ora Regelui LXXVI poate fi vizionată pe Internet la adresa: http://www.tvrplus.ro//editie-ora-regelui-179559

Sumarul:

✓ ”Casa Regelui”: Palatul Elisabeta, devenit acum 70 de ani reședința Regelui Mihai.
✓ Carmen Sylva: ”Nu există adevăr fără bunătate” – 170 de ani de la nașterea Reginei Elisabeta.
✓ ”Drumul datoriei față de Țară”. Dialog cu Ion Tucă, director al Casei Majestății Sale Regelui.
✓ Remember: Alexandru Paleologu despre monarhie.

2 comentarii:

  1. Va veni probabil si momentul istoric in care diriguitorii acestei Tari vor intelege ca singura solutie viabila de dezvoltare este reasezarea lucrurilor pe fagasul firesc. Atunci ei isi vor da seama ca Monarhia este singurul garant al respectarii tuturor drepturilor si libertatilor cetatenesti deoarece doar un "arbitru constitutional" poate garanta tuturor romanilor libertatea si fericirea si poate reprezenta demn Romania asa cum a facut-o vreme de opt decenii propulsand Tara noastra in randul natiunilor europene libere si fericite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un om care in putine cuvinte spui tot ce ar trebui sa stie orice cetatean al acestei tari. Dar daca ar citi unul ca Vadim Tudor si multi altii ca el care din pacate salasluiesc in aceasta tara, ce crezi ca ar raspunde? Oamenii nu cunosc istoria, se lasa usor amagiti si foarte multi regreta vremurile cand "aveam de toate" iar ceausescu (intentionat scriu cu litera mica numele semianalfabetului!) ducea "solii de pretinie" cand el in realitate isi satisfacea poftele megalomanice!
      Sunt multe de spus, dar ramanem sa oftam cu regret ca NU vom mai apuca sa ne vedem tara in randul natiunilor respectate din Europa si din lume!

      Ștergere

Un produs Blogger.