Ce mai face increderea la romani


Conform unui sondaj recent al IMAS, 22,6% dintre români au încredere în Regele Mihai. Fostul suveran ocupă a patra poziţie, la mică distanţă de Gigi Becali (23%), clasat pe locul 3. Preşedintele Traian Băsescu se menţine pe primul loc, cu 45%, secundat de Theodor Stolojan (29%).

A stiut Iliescu ce a stiut atunci cind mult timp, nu i-a acordat permisiunea regelui Mihai sa intre in tara. Sa ne amintim cum pe 24 decembrie '90, dupa ce initial regelui i se permite sa intre in Romania, conducerea de atunci, reprezentata de catre domnii Iliescu si Roman, organizeaza o ambuscada pe autostrada Bucuresti-Pitesti, dupa care regele Mihai este ridicat de catre trupe de politie inarmate si dus la Otopeni de unde este expulzat, sau pe 23 aprilie '92 cind regele Mihai revine cu ocazia Pastelui in Romania si este intampinat, conform CNN, de peste un milion de oameni, fapt care i-a determinat pe potentatii vremii sa interzica pentru mult timp orice alta vizita a regelui Mihai in tara.


from: http://povestea-vorbei.blogspot.com/2008/03/ce-mai-face-increderea-la-romani.html

Un comentariu:

  1. si eu sunt un adept al monarhiei,dar nu-l suport pe regele Mihai,nu trebuia sa aprobe lovitura de stat din 23 august,Antonescu e erou national,nu merita sa moara asa...sunt de acord ca in Romania sa se reinfiinteze monarhia,dupa model britanic,dar regele Mihai sa nu poata fi rege al Romaniei,sa ramana un fost rege,daca nu a stiut sa aiba grija de Romania si de romani,atunci nu avem nevoie de el...primii 2 regi ai Romaniei au fost niste eroi,nu doar simpli regi,dar urmatorii 2 au fost niste pustani imaturi,saraca Romanie...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.