Principele Radu, tur de forta in judetul Constanta

image

Miercuri, 8 iulie, candidatul la alegerile prezidentiale din toamna, Principele Radu al Romaniei, va vizita judetul Constanta. Din Bucuresti, Principele va poposi direct in orasul Constanta, unde va fi invitatul special in doua emisiuni de radio: Radio Sky, cu Florin Munteanu si Radio Constanta, cu Steliana Bajdechi.
De la ora 18, Principele Radu va vizita Portul Turistic Tomis, unde va avea o intrevedere cu reprezentatii Mass-Media si cu cativa suporteri ai echipei Farul Constanta. Dupa aceea, se va deplasa in cartierul Km 4-5, in piata.

A doua zi, pe 9 iulie, Alteta Sa Regala va vizita pe rand orasele Techirghiol, Tuzla, Costinesti, Eforie, urmand pe 10 iulie sa mai viziteze si Mangalia, unde va avea o intrevedere cu membrii Comunitatii Turco-Tatare la Geamia Esmahan Sultan. Dupa Mangalia, acesta isi va incheia vizita in judetul Constanta in orasele Negru Voda, Cerchezu, Cobadin.

Pe datele de 11,12 iulie, Principele va vizita si judetul Tulcea. Va tin la curent!
http://www.tashy.ro/

edit: am precizat sursa si ne cerem scuze lui Tashy, probabil de la oboseala ni se trage pt. ca rar se intampla sa uitam sa precizam sursa in cazul articolelor preluate de pe alte site-uri

Un comentariu:

Un produs Blogger.