(VIDEO) Principele Radu la Colegiul Naţional "Ştefan cel Mare" Suceava

Principele Radu a vizitat, la 29 octombrie 2010, Colegiul Naţional "Ştefan cel Mare" Suceava, unitate de învăţământ care împlineşte 150 de ani de existenţă.
Principele le-a vorbit elevilor despre sistemul de învăţământ şi diferenţa faţă de instituţiile statului, dar şi despre ce vor face după ce vor absolvi cursurile liceale.

Mai multe detalii găsiţi pe blogul Principelui Radu.



4 comentarii:

  1. Ăsta nu e principe, e un impostor şi a pierdut deja câteva procese pe tema asta în vestul Europei. Acum nici la Bucureşti nu-l bagă nimeni în seamă şi a venit să se spargă în figuri la noi în Bucovina, unde lumea e mai proastă şi neinformată.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Sansa de a intelege" idee lansata de ASR Principele Radu cu ocazia vizitei la "Colegiul National Stefan Cel Mare din Suceava",este atotcuprinzatoare si binevenita.
    AS se afla, in fata elitei de profesori si elevi distinsi ai Sucevei.
    In mintile si sufletele celor prezenti s-a instaurat placerea de a audia o personalitate absolut remarcabila si total deosebita prin educatia Sa.
    Auditoriul fascinat urmeaza ca in folosul personal sa puna in aplicare principiile care onoreaza omul.
    Personal,as audia sau viziona zilnic un asemenea mare si placut povestitor ideatic.Dar televiziunile romanesti nu au interesul sa culturalizeze masele.Nu promoveaza in emisiuni talentele oratorice cu noianul lor de cunostinte pozitive,ci in majoritate prezinta epavele societatii,mincinosii si hotii deghizati!
    Persoane ca ,sarmana dna Marinica din comentariul de mai sus a pronuntat un nume sfant"Bucovina"pe care a umplut-o insa,cu prosti si neinformati.
    Desigur, in existenta sa a dispus de o putere de intelegere pe potriva sa.Nu este dumneaei de vina ci!gena!Ca dumneaei,sunt multi,dar istoria nu le acorda nici o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai Marinica,tu esti de-a lu' Base ?
    Voi sunteti niste ciumati care a-ti bagat tara asta in mizerie si cuvintele vastre improasca cu venin si noroi in ,,orice sau orcine " mai reprezinta ceva bun pentru Romania.Locul vostru este la Groapa Istoriei.Spurcatilor...!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine sunt cei care improasca vesnic cu noroi Casa Regala a Romaniei?
    Cine sa fie? comunistii sadea care au profitat nemerirat bunuri materiale,servicii,avantaje de tot felul de pe urma regimului ciumat.Oameni fara Dumnezeu si fara nici un pic de bun simt,fara cei sapte ani de acasa,copii securistilor,activistilor de partid,a turnatorilor.Acestia se recunosc imediat prin modul marlanesc de a se exprima,sau prin posturile inalte pe care le ocupa si in prezent.
    Intrucat sunt atacatori ai Casei Regale Romane cea care a realizat Romania Moderna si Romania Mare,care s-a opus instalarii comunismului in Romania,acesti monstrii trebuie descoperiti si supusi oprobiului public.Acesti monstrii nu vor ajunge niciodata la inaltimea morala sau educationala a unui membru din Casa Regala.In ceia ce priveste aportul lor personal pentru tara, s-au remarcat doar prin furtul avutiilor tarii si a paini de la gura copiilor si batranilor,precum si prin posturile inalte pe care le detin.
    Aceasta nerusinata categorie de cetateni,ne fac tara de ras ,oriunde ar ajunge!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.