Emisiunea "Fara Frontiere"


Am urmarit mai devreme o emisiune interesanta pe Tvr1, "Fara Frontiere" cu Luca Niculescu. Invitatii realizatorului au fost Principele Radu al Romaniei si Principesa Margareta. Nu a fost un interviu cat o discutie degajata in care am descoperit un Principe cu o voce calda, foarte deschis catre dialog si o Principesa un pic retinuta, in mare masura datorita faptului ca ii este destul de greu sa vorbeasca corect romaneste.

A fost mai mult o zugravire scurta dar foarte interesanta a Casei Regale Romanesti, mai bine spus a traditiilor de Paste, a rolului Casei in Romania, a actiunilor intreprinse pentru societate noastra.

Principele a avut foarte multe cuvinte de lauda la adresa Principesei, incercand nu neaparat sa o ridice in slavi cat sa o ajute in discursul pe care aceasta il avea, in prezentarea proiectelor intreprinse de Casa Regala in diferite orasele mici pe tot cuprinsul Romaniei.

A fost o adevarata placere sa urmaresc interviul, in special pe Principe care este un adevarat orator, povestitor si care trece cu mare usurinta si eleganta de la un subiect la altul, transmitand mesajul dorit (promovarea Casei), ne devenind agasant sau penibil. Este o adevarata arta, si cam toti actorii de pe scena politica mioritica ar trebui sa o invete, sau macar sa caste ochii si sa taca din gura.

sursa: http://viata-sub-curcubeu.blogspot.com/2008/04/emisiunea-fara-frontiere.html

Niciun comentariu

Un produs Blogger.